FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

GSP LIVE // VIDEO Marcel Popescu, prima reacție după ce Dinu l-a numit "un prăduitor care i-a făcut rău lui Balaci": "Va sosi vremea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 10:23

Marcel Popescu a avut o intervenție telefonică în această dimineață la GSP LIVE, emisiunea moderată de Costin Ștucan, și a comentat acuzele lui Cornel Dinu. 

VIDEO /Vezi mai jos reacția completă a oficialului Craiovei la adresa lui Cornel Dinu:

"Va veni și vremea să-i răspund lui Cornel Dinu. Să ieșim din doliul ăsta de o săptămână, nu mă încurajați să spun prostii. Puteam eu să-l refuz pe Ilie? Aveam dreptul? Mai ales că voia o echipă de copii și juniori, nu solicita să fie antrenor la echipa mare, dar repet, ieșim din doliu și am să revin la subiectul ăsta pentru că sunt lucruri urâte în viață.

Însă maniera, limbajul și chiar atacul la personalitatea lui Ilie... Ilie n-a vorbit niciodată nimic, a tăcut. Și Dinu vine să spune lucrurile astea? Nu e momentul să-i răspund, să-l lăsăm pe Dinu, pentru că el nu reprezintă nimic pentru Craiova", a zis Marcel Popescu la GSP LIVE

CE SPUSESE DINU DESPRE POPESCU: 

"Mă doare foarte mult dispariţia lui Ilie şi am aflat o chestie foarte urâtă. Aducem toţi imbecilii să vorbească, iar oamenii adevăraţi nu sunt puşi în valoare. El a vrut să facă o echipă de copii şi juniori la Craiova. Păi, băiatul ăsta care îl plângea cu lacrimi de crocodil, prăduitorul ăsta, Popescu (n.r. Marcel Popescu, președinte CSU Craiova), a refuzat să-l aducă pe Ilie! Şi de asta a ales calea exilului. A fost un tip care a ţinut totul în el. Poate învăţăm ceva din această jertfă. Nu ştim să ne punem în valoare elitele, apoi începem cu fel şi fel de lacrimi de crocodil" Cornel Dinu, la TV Telekom Sport, a doua zi după decesul lui Balaci

Citește și:  Acuze dure după decesul lui Ilie Balaci: "Am aflat o chestie foarte urâtă despre prăduitorul ăsta de Popescu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
spion_kop
spion_kop  •  26 Octombrie 2018, 14:29

in Craiova toata lumea stie ca Marcel Popescu este o mica *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2018, 13:58

Un fost securist povestea ca in ultimii ani ai lui Ceausescu,ei securistii,supravegheau casa unui general care era...deandoaselea!Ca sa vada cine il frecventeaza!Ei bine, printre cei care il vizitau pe ala, era si...Ati ghicit!Un individ care n-are nici un Dumnezeu!

238318103520970
Autel Radulescu  •  26 Octombrie 2018, 13:01

Cine a fost dl. Dinu? Despre ce vorbim? Din pacate pttr. Popescu Dinu are dreptate depre acest praduitor Popescu din toate tipurile.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează