GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Acuze dure după decesul lui Ilie Balaci: "Am aflat o chestie foarte urâtă despre prăduitorul ăsta de Popescu"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 21:56

Cornel Dinu a vorbit despre Ilie Balaci, care a murit duminică, la 62 de ani, din cauza unui infarct.

Dinu îl acuză pe Marcel Popescu, președintele lui CS U Craiova, că ar fi blocat revenirea în fotbalul românesc a legendarului fotbalist. 

"Mă doare foarte mult dispariţia lui Ilie şi am aflat o chestie foarte urâtă. Aducem toţi imbecilii să vorbească, iar oamenii adevăraţi nu sunt puşi în valoare.

El a vrut să facă o echipă de copii şi juniori la Craiova. Păi, băiatul ăsta care îl plângea cu lacrimi de crocodil, prăduitorul ăsta, Popescu (n.r. Marcel Popescu, președinte CSU Craiova), a refuzat să-l aducă pe Ilie! Şi de asta a ales calea exilului.

A fost un tip care a ţinut totul în el. Poate învăţăm ceva din această jertfă. Nu ştim să ne punem în valoare elitele, apoi începem cu fel şi fel de lacrimi de crocodil", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

"Ilie a fost un jucător complet. Balaci este unicul număr 8, Hagi este unicul număr 10, dar Balaci a fost mai complet decât Hagi. Ilie era un jucător complet, care ara terenul, avea stângul, dreptul şi joc de cap. Un caracter deosebit, un tip respectuos, cu frica lui Dumnezeu şi foarte bine crescut"Cornel Dinu

VEZI ȘI: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  24 Octombrie 2018, 10:47
Postat de juliusmad pe 24 Octombrie 2018, 08:42

nu ne intereseaza stiri despre clona din liga a 4-a.

E clar nivelul fcsbistilor daca doar atat ai înțeles din articol. Pt tine au grija gsp sa nu iti lipsesca nicio clipa știrile despre Becali, chiar si acum ai una cu poza mare pe pagina principala.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Octombrie 2018, 09:10
Postat de martinpen pe 24 Octombrie 2018, 06:36

Primul footbalist celebru, care a purtat nr. 8 in Romania a fost Dobrin. Numarul 10 era arestat de Dinamo, mai exact Radu Nunweiller.

Presupuneri greşite ! Chiar Ilie a povestit : a vrut nr. 10, era al unui titular de drept şi a luat nr. 8, fiind ziua lui reală de naştere, nu 13.09.1956. De-abia atunci s-au dus ai lui să-l declare.

juliusmad
juliusmad  •  24 Octombrie 2018, 08:42
Postat de csasteauabucuresti pe 24 Octombrie 2018, 05:13

La sfârșitul meciului de la Craiova, ”ziariștii” s-au grăbit să scrie că Universitatea a ”spart blestemul celor 16 ani fără victorie în fața FCSB-ului”. Nici n-a contat că FC Fcsb a apărut, conform actelor sale, de abia în 2003. Istoria e ce vor marii ”ziariști” să fie. Ei decid cine e legendă, ce legende merită spuse și când. Din acest motiv, cu o zi înainte de Universitatea Craiova – Fotbal Club Fcsb, Digi Sport a invitat-o pe Lorena Balaci să vorbească despre meci. Pe Ilie de ce să-l fi invitat?! La ora aceea, el era încă viu. La ora aceea, nu era un subiect interesant pentru băieții care au tras pământ peste fotbalul românesc.

nu ne intereseaza stiri despre clona din liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează