FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live VIDEO // Marile regrete ale lui Sorin Frunză, fost campion cu Unirea Urziceni: „Nu-mi explic ce s-a întâmplat atunci”

Sorin Frunză// FOTO: GSP +1   FOTO
Sorin Frunză// FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 12:12

Sorin Frunză (40 de ani), campion al României cu Unirea Urziceni în 2009, a fost invitatul de azi a lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live.

Frunză spune că a avut o carieră plină de surprize și satisfacții. Totuși, fostul mijlocaș stânga are și două mari regrete: unul cu echipa națională, altul legat de Victor Pițurcă și Răzvan Lucescu.

 

„Am avut o carieră frumoasă. Am un regret mare legat de naționala României. Nu am fost niciodată chemat și eu zic că se putea. Cred că momentul în care trebuia să fiu chemat era în 2010, atunci zic eu că am fost foarte aproape. Eram urmărit. Nu știu ce s-a întâmplat, poate erau alții mai în formă ca mine. Am vorbit atunci cu Răzvan Lucescu și mi s-a părut un om foarte interesant, tocmai din acest motiv nu cred că au existat interese la mijloc”, a povestit la GSP Live, Frunză.

Naționala nu a fost singurul regret a lui Frunză. Fotbalistul și-ar fi dorit foarte mult să colaboreze cu Răzvan Lucescu și Victor Pițurcă.

Mai am un regret că nu am colaborat cu Lucescu și Victor Pițurcă. Vorbind cu alți colegi, mi-au spus că Pițurcă erau un antrenor pentru jucători, care se batea pentru ei”, a mai spus fostul jucător al formației Unirea Urziceni.

Frunză nu s-a retras din activitate și evoluează la 40 de ani pentru Universitatea Galați, în Liga a 4-a.

Fotbalistul și-a început cariera la Dunărea Galaţi, iar în cariera sa a mai jucat pentru Cimentul Fieni, Politehnica Timişoara, CF Brăila, Jiul Petroşani, FC Vaslui (în două rânduri), Universitatea Craiova, FC Botoşani, Unirea Urziceni, Rapid, Oţelul şi Dacia Unirea Brăila, pentru aceasta din urmă evoluând în ultimele şase sezoane de Liga 2.

Citește și:

16 zile până la Suedia - România » Vasile Mogoș se roagă în fiecare zi să prindă lotul definitiv al României: „Am și eu o întrebare. Când se anunță lista finală?” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
508174286261303
Wlm Shkspr  •  07 Martie 2019, 20:18

Campionatul furat de *** lui Dinamo cu ajutorul lui basescu matelotul nebun!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 Martie 2019, 13:20

Genul smardoi...de aia a și fost căpitan la Vaslui, Porumboiu îl vedea jandarmul echipei...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează