FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Nana Falemi, despre farsa pe care i-au făcut-o steliștii lui Victor Pițurcă: „Ține la glume”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 11:50

Nana Falemi (45 de ani), fost mijlocaș la Steaua, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și s-a întors în timp pe vremea când se antrena sub comanda lui Victor Pițurcă (63 de ani). 

Fostul fotbalist a povestit cum colegii săi au profitat de fratele lui geamăn pentru a-i face o farsă lui Pițurcă, chiar înaintea unui antrenament în Ghencea.  

„Fratele meu venise pentru că îmi uitasem eu ceva acasă, iar Miu, Dănciulescu și Ciocoiu aveau chef de glume. Când l-au văzut pe fratele meu i-au zis «Hai, vino încoace să te dai drept Falemi» și s-au ascuns după ușă. Pițurcă tocmai cobora către vestiar și nu știu care dintre ei a zis «Fale nu vrea să înceapă antrenamentul, s-a supărat». Pițurcă l-a văzut pe fratele meu îmbrăcat și l-a luat la întrebări. El a început să râdă și au ieșit și ceilalți de după ușă. A fost un moment amuzant. Pițurcă ține la glume dacă sunt ca lumea.  

Și Dănciulescu și Miu au comis-o. Îmi spuneau «Bă, m-am întâlnit cu fratele tău pe stradă, l-am pupat și după mi-am dat seama că nu ești tu» și eu le spuneam «Nu știu cum v-au dat viza medicală dacă nu v-ați dat seama că sunt eu. Pe bune, avem o problemă cu voi»”, a povestit Nana Falemi, la GSP LIVE. 

Nana Falemi a jucat 94 de meciuri pentru Steaua în perioada 2000-2005, reușind să înscrie și 6 goluri. 

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali pronunță sume amețitoare , dar Florinel Coman nu e nici măcar în Top 100 mondial! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  29 Octombrie 2019, 12:51

Baiat de nota 20

Vezi toate comentariile (1)
Comentează