FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Nana Falemi, dezvăluiri din vestiarul Camerunului: „Era multimilionar și își spăla chiloții în chiuvetă” + „Se uitau la Viorel Moldovan ca la Dumnezeu”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 12:35

Nana Falemi (45 de ani), fost mijlocaș la Steaua și internațional camerunez, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a dezvăluit câteva întâmplări din vestiarul echipei naționale a Camerunului.  

Cel mai bun prieten al său de la prima reprezentativă era Eric Djemba-Djemba (38 de ani), fost jucător la echipe precum Nantes și Manchester United. Nana Falemi își amintește câteva întâmplări amuzante legate de fostul său coleg.  

„Ei în Africa cred încă în magii și chestii de genul ăsta. Colegul meu de cameră, Djemba-Djemba, îmi «traducea» chestiile care se întâmplau la masă. Îmi spunea: «Îl vezi pe Eto'o? Și-a pus brățara aia cu cruciuliță» și eu: «Da, și ce? Toată lumea poartă». El continua: «Eh, și-a pus-o să îl protejeze de vrăjitorie». Te durea capul», a povestit Falemi, la GSP LIVE. 

„Era multimilionar și își spăla chiloții în chiuvetă” 

„Într-o zi, nu veniseră să ne ia echipamentele să le ducă la spălătorie. Nu trebuia decât să dăm telefon și să vină să le ia, dar noi de obicei le lăsam în pungă pe hol și venea responsabilul de la echipă să le ia și a doua zi le aducea înapoi. Djemba-Djemba era multimilionar și își spăla chiloții, tricoul, șortul, șosetele în chiuvetă, cu săpun. Și eu la fel împreună cu el. Eu eram crescut în spiritul ăsta, în România, că noi la juniori, în cantonamente, nu aveam luxul ăsta. Pe mine m-a surprins să văd că jucătorul lui Manchester United își spăla singur rufele”, a povestit Nana Falemi. 

„Jucătorii de la Nantes se uitau la Viorel Moldovan ca la Dumnezeu” 

Viorel Moldovan (47 de ani), acum antrenorul Chindiei Târgoviște, a fost atacantul lui Nantes în perioada 2000-2004, a marcat 31 de meciuri în 69 de meciuri jucate în Ligue 1, iar jucătorii mai tineri îl idolatrizau. Djemba-Djemba era unul dintre ei.  

Discutândcu Viorel Moldovan, de care Djemba-Djemba vorbea mereu și spunea: «Boss, boss, cel mai mare contract de la Nantes, regele de la Nantes, cel mai bun», i-am povestit de el și a zis «Așa l-am crescut». Viorel Moldovan îi lua pe lângă el pe ăștia mai mici și îi creștea în spiritul ăsta. Se uitau ca la Dumnezeu la el”, a spus Nana Falemi. 

VIDEO // Cum i-a umplut sponsorul camera cu echipamente lui Djemba-Djemba în cantonament

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Nana Falemi, despre farsa pe care i-au făcut-o steliștii lui Victor Pițurcă: „Ține la glume”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  29 Octombrie 2019, 12:12

Cred ca a avut 2-3 selectii Falemi la Camerun.Multe amintiri nu are.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează