FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Porumboiu, răspuns categoric pentru jucătorul care l-a criticat: "Le răspund altora, el n-a făcut nimic! A fost un meci în care l-am schimbat, dar am câștigat cu 3-1"

Adrian Porumboiu, surpsins la un antrenament alături de fosta vedetă Wesley // FOTO: Arhivă GSP
Adrian Porumboiu, surpsins la un antrenament alături de fosta vedetă Wesley // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 11:53

Adrian Porumboiu, 68 de ani, finanțatorul defunctei FC Vaslui, i-a răspuns în această dimineață, în direct la GSP LIVE, lui Dacian Varga, cel care lansase marți o serie de declarații acuzatoare la adresa finanțatorului. 

VIDEO cu momentul în care Porumboiu îi răspunde lui Varga

"El nu putea să primească prime dacă era pe bancă. A fost un meci în care l-am schimbat, dar am câștigat meciul cu 3-1. Fiecare poate să spună orice despre oricine.

Mai intram și eu la antrenamente, mă dezbrăcam, executam și eu unele lovituri libere. Eu pot să-i dau replică lui Adailton, Wesley, Sânmărtean sau Marius Niculae. Varga n-a făcut nimic la Vaslui!", a spus Porumboiu, la GSP LIVE. 

Marți, la GSP LIVE, Dacian Varga, care a petrecut o scurtă perioadă la FC Vaslui, l-a criticat pe finanțatorul Adrian Porumboiu:

"Porumboiu făcea tot la Vaslui. Venea la antrenamente și toată lumea stătea drepți, de la magazioner la antrenor: «A venit șăfu». Înnebunea toată lumea. Trebuia să vadă antrenamentul. Chiar dacă era pe terminate, trebuia să îl prelungim, să mai vadă el ceva. Mai trăgeam 20 de minute la poartă.

Gigi Becali e clasa întâi pe lângă domnul Porumboiu. El făcea echipa, schimbări, tot. Credeți-mă. Prime din gură, primiți atât, apoi nu mai primeam nimic", a relatat Varga, la emisiunea lui Costin Ștucan

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire incredibilă din Liga 1: patronul care "e mai rău decât Becali, face schimbări, echipă, tot"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  28 Noiembrie 2018, 01:36

Porumboiul o nulitate , pe ce a pus laba s-a parjolit ...iah , iah , mie mila de amaratul acesta , vasalul ciobanului infractor ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Noiembrie 2018, 15:18

Tind să-i dau dreptate lui Varga. Porumboiu a fost principalul inamic al propriei creații, mai rău ca Becali. Degeaba dă vina pe alții. Eu nu-l înghit, printre altele pentru felul în care i-a furat lui Dinamo un jucător din aeroport și pentru acel 0-4 cu FCSB din ultima etapă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează