FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Președintele lui Dinamo explică de ce au fost demiși ultimii doi antrenori: "Nu poți să mă condiționezi să fac asta!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 11:37

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a explicat, în direct la GSP Live, relația pe care a avut-o cu foștii antrenori ai echipei, dar și motivele care au dus la înlocuirile acestora. 

"Antrenorul Vasile Miriuță a fost schimbat pentru că am mers în play-out. A ratat un obiectiv și a fost inabil într-un moment delicat. 

Antrenorul Bratu a fost schimbat pentru că a făcut o greșeală. Nu poți să mă condiționezi pe mine, în direct la televizor, să aleg între tine și un jucător. A fost un episod care nu i-a făcut bine", a spus Alexandru David, la GSP Live. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Mircea Rednic, ironizat de omul lui Negoiță: "Confunzi marfa cu ambalajul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
902361936563358
Schene Lucian  •  11 Octombrie 2018, 08:33
Postat de Mecanicacd Srl pe 10 Octombrie 2018, 20:07

david,balanescu ,neg0ITA ,plecati SI LASATI-NE IN AMARU NOSTRU ,ocupati-va de meniul perfect de la rin CIOLAN CU FASOLE ,pe care La-ti bagat ca meniu la SAFTICA .

Adica tu vrei sa zici ca cei de la Dinamo sunt mari besinosi? :O :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  10 Octombrie 2018, 20:07

david,balanescu ,neg0ITA ,plecati SI LASATI-NE IN AMARU NOSTRU ,ocupati-va de meniul perfect de la rin CIOLAN CU FASOLE ,pe care La-ti bagat ca meniu la SAFTICA .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează