FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Rapidistul Robert Ilyeș anunță revirimentul FCSB-ului și al lui Dinamo » Cum crede că vor reveni în fruntea Ligii 1

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 19:00

Robery Ilyeș (46 de ani), fost jucător important la Rapid, a vorbit la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan, despre rezultatele terifiante ale celor de la Dinamo și FCSB din Liga 1. Roș-albii sunt ultimii, iar echipa lui Becali e pe 11, după 6 etape. 

„E de neimaginat! Sunt echipele de tradiție, echipele care sunt iubite și cred că până la urmă vor face ceva pentru a reveni între primele echipe. Sunt cluburi rănite, dar cred că vor avea rezultate mai bune. 

Totuși, dacă ai 2-3 victorii, automat urci 5-6 locuri în clasament”, a declarat Robert Ilyeș, la emisiunea GSP Live. 

Robert Ilyeș a evoluat pentru Rapid, rivala aprigă a celor de la FCSB și Dinamo, între 2002 și 2005, perioadă în care a acumulat 26 de goluri în 103 apariții oficiale. 

Ilyeș a evoluat de-a lungul carierei pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploiești, Rapid, Khazar Lankaran, FC Brașov, FCM Târgu Mureș și AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. Fostul mijlocaș a jucat 365 de meciuri în Liga 1, reușind să înscrie de 71 ori. 

Vezi și: 

GSP LIVE // Poveste ireală! Jucătorii au pariat pe înfrângerea propriei echipe, apoi antrenorul a schimbat rezultatul „blatului” » Care a fost deznodământul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează