FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

GSP LIVE // VIDEO „S-au înjurat, apoi și-au băgat mâna în gât!” » Cum s-a despărțit Adrian Porumboiu de Viorel Moldovan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 11:59

Ciprian Damian, fostul președinte al FC Vaslui, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii lui Viorel Moldovan de formația vasluiană, în 2009.

 

 

„De ce a plecat Viorel Moldovan? Nu a plecat pentru că s-a certat cu Ousmane N'Doye. A plecat pentru că a avut un conflict mai mult decât verbal cu domnul Porumboiu.

S-au încins spiritele. Domnul respectiv avea o problemă în a promite prime. Erau bani pe care apoi nu îi mai plătea. Domnul Moldovan a sărit în apărarea jucătorilor. A zis că că e a doua sau a treia prima promisă, hai să le dea banii jucătorilor.

După două, trei înjurături, s-au bruscat, iar a doua zi Viorel Moldovan a plecat. Și-au bagat mâna în gât, cam așa ceva. Asta era modalitatea de lucru. Episoade violente sunt câte doriți”, a povestit Ciprian Damian la GSP Live

Viorel Moldovan (46 de ani) a pregătit FC Vaslui în sezonul 2008-2009. În prezent este pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște, formație aflată pe locul 5 în liga secundă, la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov.

Replica lui Adrian Porumboiu

„Omul asta a furat clubul. Cum să spună că mi-am băgat mâna în gât cu Moldovan?

E forțat să mintă. De ce minte? Se apropie funia de par. E decizie definitivă a instanței prin care se demonstrează că a furat clubul cu 3 milioane de euro. Inventează! Sunt documente de la instanță. A facut fel de fel de chestii”, a declarat Porumboiu pentru GSP.ro.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Un fost președinte din Liga 1, „țap ispășitor” pentru suma de 90 de milioane de euro: „O să fiu primul pe țară!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
adwd
adwd  •  26 Februarie 2019, 00:58

pai in sentinta se arata ca a luat bani de a lungul a trei ani. vrei sa zici porumboiule ca nu ai avut cunostinta de faptul ca asta lua din casierie milioane? adica nu aveai un contabil un expert ceva un cenzor ca legea cere, sa iti spuna ce se intampla in contabilitate? n as prea crede

ataraxia
ataraxia  •  25 Februarie 2019, 16:09

Doamne...cata falsitate la Stucan! Gretos personaj...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  25 Februarie 2019, 13:24

Sunteti niste redactori sportivi de toata jena! Pe cine intereseaza ce diferend au avut, acum zeci de ani, Porumboiu si Moldovan? Dupa ce ca aceasta revista de sport are fotografii cat pagina si un material "vorbit" cat un citat (manseta!), mai intoxicati si cititorii cu fel de fel de "antichitati" care ar dezvalui, chipurile, dedesubturi de mult uitate sau nedifuzate marelui public.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close