LIGA 1  ·  POVESTE

GSP LIVE// VIDEO Sfatul lui Claudiu Drăgan pentru tineri, după ce a fost înșelat: „Să fie foarte, foarte atenți” » Soția s-a dus la emisiunea „Din Dragoste”

Duminica, 18 August 2019, 14:16

Claudiu Drăgan, 40 de ani, campion cu Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre o perioadă dificilă din viața personală, atunci când soția lui l-ar fi înșelat cu doi bărbați, în 2005, și s-a dus la emisiunea „Din Dragoste” pentru a-i cere iertare. 

  • Vezi în video ce spune Claudiu Drăgan 

„Nu mi-a fost ușor în acea perioadă. A fost o perioadă neagră, peste care am trecut greu. Atunci, Luțu mi-a fost aproape și a fost foarte important pentru mine. Mă făcea să râd.  

Nu mi-a plăcut că soția s-a dus la emisiune. Se uitau și părinții, erau departe de mine și nu înțelegeau prin ce trec. Dar s-a terminat cu bine. Sunt fericit, am un băiat de 11 ani. 

Sfatul meu pentru tineri? Să fie foarte, foarte atenți. Notorietatea și banii atrag foarte multe lucruri negative. Inclusiv prieteni falși, nu doar fete care vin ocazional pentru că ai faimă și bani”, a declarat Drăgan la GSP LIVE.

Ce s-a întâmplat 

În 2005, Helga Drăgan a mers la emisiunea „Din Dragoste” pentru a-i cere iertare fostului atacant, dar acesta a refuzat să vină. Ulterior, cei doi s-au împăcat.

După 8 ani de relație, Helga i-a spus că un bărbat a violat-o, în timp ce altă variantă e că femeia l-a înșelat pe Drăgan, care atunci juca pentru Universitatea Craiova. 

„Eu si Claudiu am dorit să vindem o mașină. Am apelat la acest Raoul, fratele Lidiei Niculescu (n.r. fosta soție a lui Claudiu Niculescu), pentru că știam că se ocupă cu așa ceva. Apoi, a încercat să mă șantajeze. Mi-a cerut 1.000 de euro comision de vânzare. I-am zis să aștepte să vină și Claudiu, care era la meci, la Timisoara. El mi-a zis să-i dau fără să știe Claudiu, dar nu puteam. Atunci, Raoul Popa si prietenul lui, Gabriel Vasile, mi-au dat câteva palme, un pumn în cap si m-au amenintat. A fost santaj”, spunea atunci Helga. 

În același timp, unul dintre cei acuzați susținea că femeia l-a chemat la ea acasă. „Nu cred că aș putea viola o femeie. Nici nu mă pot gandi! Se ținea dupa mine și după Raoul. În prima seară a fost cu el, iar în cea de-a doua cu mine. Nu am știut de acest lucru decât dupa aceea. M-a șocat și pe mine când am aflat că fusese și cu Raoul! Nu mai scăpam de ea. M-a invitat la ea. Pot descrie lenjeria intimă în care defila în fața mea. Când am cunoscut-o mi-a zis că e divorțată. A făcut-o de buna voie. Abia când Raoul a amenințat-o că îi spune bărbatului sau că a fost violată de noi doi”, susținea Gabriel Vasile. 

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Poveste fabuloasă cu Dorin Semeghin și jucătorii lui Dinamo: „Eram la «Doi Cocoși» și Adi Minune i s-a pus în poală! A plecat să scoată bani și a intrat cu mașina în hotel” Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (7)

pedro_nr1  •  22 August 2019, 19:34
Postat de ioan1964 pe 22 August 2019, 19:04

CU UTA PANA LA MOARTE! BATEM LA TIMISOARA SI TRECEM DE CEL DE-AL PATRULEA VAL ! DUPA ACEEA URMEAZA FOSTA ECHIPA A NOULUI NOSTRU ANTRENOR,SPORTUL SNAGOV .CARE PARE A FI O PALIDA COPIE A ECHIPEI DIN SEZONUL TRECUT! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

mai ai frati pe acasa sau esti singurul t a n a u ????

ioan1964  •  22 August 2019, 19:04

CU UTA PANA LA MOARTE! BATEM LA TIMISOARA SI TRECEM DE CEL DE-AL PATRULEA VAL ! DUPA ACEEA URMEAZA FOSTA ECHIPA A NOULUI NOSTRU ANTRENOR,SPORTUL SNAGOV .CARE PARE A FI O PALIDA COPIE A ECHIPEI DIN SEZONUL TRECUT! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

ioan1964  •  22 August 2019, 18:02

DACA BATEM SAMBATA PE RIPENSIA PUP SI MANA D-nei HELGA d-le DRAGAN daca nu te superi pe MINE si nu ma suspectezi de ALTELE! ORICUM RAMAN UTIST PANA LA MOARTE! HAIDE UTA ,CAMPIOANA PROVINCIEI!

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1