FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

GSP LIVE VIDEO Ștefan Grigorie povestește cum era Ilie Balaci ca antrenor: "A fost primul care ne-a impus asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 12:57

Ștefan Grigorie a fost antrenat în 1998 la Universitatea Craiova de Ilie Balaci și a povestit la emisiunea GSP LIVE modul în care lucra ”Minunea Blondă” ca antrenor.

”A fost o veste teribilă pentru toată lumea. Eu am văzut știrea la televizor și credeam că e vreo glumă. E un moment șocant. Știam că e foarte ok, că e sănătos. Deși l-am avut foarte puțin timp antrenor, țin minte că a fost primul antrenor care ne-a impus trei antrenamente pe zi. Unul la 7 dimineața, unul la ora 11 și altul la ora 16. Când eram în cantonament de pregătire se întâmpla asta. Era Ilie Balaci, putea să ne pună și 10 antrenamente pe zi. Pentru noi era o mândrie că ne antrenează.

Un moment frumos cu dânsul era la finalul antrenamentelor. Dânsul își punea 5 mingi și aveam 3 portari. Îi întreba pe fiecare unde vrea să dea și chiar acolo dădea și era și gol”, a declarat Ștefan Grigorie la GSP LIVE.

Vezi și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează