FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECIURI ARANJATE

GSP LIVE Un jucător român de Liga 1 suspectat că a pariat pe propriul galben » Gest incredibil pentru a fi avertizat de arbitru + Președintele clubului recunoaște: ”Am auzit de acest bilet”

Gabriel Tamaș (stânga) în duel cu Octavian Drăghici
Gabriel Tamaș (stânga) în duel cu Octavian Drăghici

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 11:14

Radu Birlică, președintele lui ACS Poli Timișoara, a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre un moment incredibil din decembrie 2016, când bănățenii erau în Liga 1 și jucau într-o semifinală de Cupa Ligii cu ASA Târgu Mureș, scor 2-4.

Vezi faza din meciul jucat la minus 20 de grade Celsius și reacția președintelui

Atunci, Octavian Drăghici (32 de ani), atacantul bănățenilor, a marcat și și-a scos tricoul, deși afară erau minus 20 de grade Celsius. Fotbalistul a primit cartonașul galben, iar după meci au apărut două bilete jucate la pariuri în care cineva mizase 2.000 de lei că Drăghici va fi avertizat. Câștigătorul a încasat 5000 de lei. Biletul a fost jucat în Timișoara cu o oră înainte de startul meciului.

”Nu știu ce să zic. Tot ce am auzit în ultimul timp și în general tot ce se vorbește despre pariuri în România în mare parte sunt confirmate. Am auzit de acest bilet, a fost o discuție la un moment dat. Știu că a fost informat și antrenorul Ionuț Popa (n.r. antrenorul de atunci). Decizia a fost ca jucătorul să continue cu noi. El ne-a ajutat în partea a doua a returului când am salvat echipa de la minus 14 puncte. Pariurile pot distruge o echipă, pot distruge fotbalistul în sine.

Totul pleacă de la conducători. Conducătorii trebuie să iasă și să spună clar ce se întâmplă. Eu am tras doar un semnal de alarmă. Dacă sunt doar eu, nu cred că se schimbă ceva, dacă sunt mai mulți conducători, poate se schimbă ceva. În acest sezon sunt foarte supărat pe Drăghici. A făcut o chestie pe care un jucător profesionist de 30 de ani nu o face. Dar astea sunt problemele interne. E vorba de un act de indisciplină, n-are treabă cu pariurile”, a declarat Radu Birlică la GSP LIVE.

Biletul jucat pe galbenul luat de drăghici

bilet

Ștefan Nanu, antrenorul actual de la ACS Poli Timișoara, nu cunoștea cazul: ”Nu e normal ca un jucător profesionist să facă astfel de lucruri. Mă surprinde că aud astfel de lucruri despre Drăghici, el are calitate. Noi antrenorii suntem la mâna jucătorilor. Sunt de 8 meciuri aici, în ultimele 5 jocuri am condus la pauză, dar din minutul 60 se întâmplă foarte multe. Ba apare un penalty, ba luăm un gol. Dar nu avem probe. Ar trebui să intervină și organele statului”.

Octavian Drăghici a jucat în Liga 1 pentru 4 echipe: Otopeni, Gaz Metan, U Cluj și Poli Timișoara.

Vezi și: GSP LIVE VIDEO EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1735457746481229
Alexandru Nica  •  27 Octombrie 2018, 11:51

Penibila asta de echipa a Timisoarei, in ultimele 8 meciuri de Liga a-2-a are 4 meciuri intoarse, 1/2, 2/1. De-ar disparea, nu i-ar parea nimanui rau!

balauru48
balauru48  •  26 Octombrie 2018, 08:39
Postat de badeadorian pe 25 Octombrie 2018, 16:21

Corect , asa este .. !!! Si daca nu marca ??? ... Ce le mai place unora sa speculeze aroma de can-can si vad aranjamente si la ei in baie !!!

Cap ai, minte-ti mai trebuie!

magic4ever
magic4ever  •  25 Octombrie 2018, 18:55
Postat de badeadorian pe 25 Octombrie 2018, 16:21

Corect , asa este .. !!! Si daca nu marca ??? ... Ce le mai place unora sa speculeze aroma de can-can si vad aranjamente si la ei in baie !!!

Daca nu marca facea un fault mai urat sau protesta la arbitru si tot facea rost de un cartonas galben:)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează