FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Stelistul din lotul lui Dinamo e apărat de conducători: "Asta e ce trebuie să conteze pentru toată lumea"

Geani Crețu // FOTO: Cristi Preda
Geani Crețu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 13:01

Contactat telefonic la emisiunea GSP LIVE din această dimineață, Alexandru David, președintele lui Dinamo, a sărit în apărarea lui Geani Crețu, puștiul de 18 ani din pepiniera "câinilor" care ar fi un susținător înfocat al FCSB-ului. 

VIDEO cu declarațiile lui David despre Geani Crețu

"Eu îl știu pe Geani Crețu în viața reală, nu în viața virtuală. E un dinamovist pursânge, un copil care joacă la juniorii acestui club și o face foarte bine.

Mă interesează prea puțin ce se întâmplă în viața virtuală. E dinamovist și e un fotbalist talentat, asta e tot ce trebuie să conteze pentru toată lumea. Sunt convins că acest copil va ajuta clubul", a spus Alexandru David, la GSP LIVE

Fotbalistul a dat azi explicații, în exclusivitate pentru GSP.ro, după ce fanii l-au asaltat pentru că în urmă cu câțiva ani a dat like mai multor pagini ale rivalei FCSB, chiar și uneia "Anti Dinamo": "Eram copil când am dat like acelor pagini. Aveam 13-14 ani, nici nu mai știam de ele".

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Haz de necaz la Dinamo » Declarații haioase ale lui Alexandru David despre un oficial: "E în play-off la dat zăpada

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gannicus2014
gannicus2014  •  17 Decembrie 2018, 18:01

e dinamovist pursânge, nu e niciun dubiu, se vede si din poza

vasy86le
vasy86le  •  17 Decembrie 2018, 16:22
Postat de iosif_vs pe 17 Decembrie 2018, 14:46

Dacă faceți repede un sondaj printre mimaoviști, pe cine simpatizează mai mult dintre Gigi Becali și Negoiță, 90% declară că pe Gigi Becali.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  17 Decembrie 2018, 15:40

Este firesc spuna la 14 ani ca simpatizeaza cu Fc5b-penalty! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează