FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Victoraș Astafei povestește episodul TERIFIANT care i-a marcat cariera: „Nu îmi simțeam jumătate de față, părinții îmi închideau pleoapele!” » Experiență traumatizantă în ambulanță

Victoraș Astafei, la pământ în urma duelului cu Alex Țigănașu
Victoraș Astafei, la pământ în urma duelului cu Alex Țigănașu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 11:49

Victoraș Astafei (31 de ani) a rememorat azi, la emisiunea GSP Live, momentele cumplite prin care a trecut după accidentarea suferită în 2011, când s-a ciocnit violent cu un adversar de la Astra, în timpul meciului FCM Târgu Mureș - Astra Giurgiu 2-2. 

 „Doctorii mi-au spus că am avut noroc că nu mi-am pierdut cunoștința în acel moment.  Mi-au spus că, de obicei, nu mai scapi dacă se întâmplă asta! Am avut noroc că mi s-a spart timpanul. Sângele a rămas în creier, alfel puteam muri.

După lovitură, eu eram pe jos și spuneam că vreau să joc în continuare. A doua zi, eram în spital și întrebam când e antrenamentul, voiam să nu întârzii. Știam însă că voi continua să joc fotbal”, a povestit Victoraș Astafei, la GSP Live

„Nu mi-a plăcut că am stat 30 de minute în ambulanță, singur, în întuneric, nici măcar fără șofer. M-au închis acolo și am rămas singur. Momentul critic a fost când m-am trezit și nu-mi simțeam jumătate de față. Nu puteam să mânânc, părinții trebuiau să vină să-mi închidă ploapele, am avut o semipareză câteva luni. Atunci au fost momentele critice” Victoraș Astafei

Cum s-a accidentat Astafei

Pe 9 septembrie 2011, în timpul meciului FCM Târgu Mureș - Astra Ploiești, un întreg stadion a înlemnit în minutul 77, după ce Victoraș Astafei, atunci la FCM, s-a ciocnit violent cu Alex Țigănașu.

„S-a auzit o trosnitură. A fost cutremurător. Îi curgea sînge din ureche şi am chemat disperaţi medicii. Mi s-au înmuiat genunchii”, povesteau martorii teribilei accidentări. 

Victoraș Astafei a avut o carieră cu suișuri și coborâșuri // FOTO: GSP

Vezi și: VIDEO Victoraș Astafei și profilul unui fotbalist total atipic: „Facebook-ul mă îmbătrânește, prefer să citesc o carte. Haideți să ne bucurăm mai mult de viață”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
herman25
herman25  •  22 Aprilie 2019, 14:21

Am fost pe stadion la meciul ala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează