LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Victoraș Astafei și profilul unui fotbalist total atipic: „Facebook-ul mă îmbătrânește, prefer să citesc o carte. Haideți să ne bucurăm mai mult de viață”

Victoraș Astafei s-a implicat în nenumărate rânduri în teme sociale
Victoraș Astafei s-a implicat în nenumărate rânduri în teme sociale

Luni, 22 Aprilie

Victoraș Astafei, 31 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Astafei, unul dintre cei mai atipici jucători care au trecut vreodată prin Liga 1, a explicat de ce a renunțat la televizor și la rețelele de socializare.

 

„Toți prietenii știu cum sunt eu. Facebook-ul mă stresează și mă îmbătrânește. Prefer să citesc o carte. Nici la TV nu mă uit, sunt un gamer. Decât să mă uit la meciuri, mă uit la un film. Tot timpul am fost altfel. Ar trebui să ne bucurăm mai mult de viață.

Eu am întâlnit însă și fotbaliști care nu sunt atât de mediatizați, dar sunt la fel ca mine, cu aceeași mentalitate. De exemplu, Lilian Thuram (n.r - fost fotbalist, campion cu Franța la CM 1998) citea enorm de mult și era un om foarte inteligent. Sunt exemple, dar media încearcă să pună în față altfel de fotbaliști, din păcate. Ar trebui să ne mai uităm și la alte de exemple”, a spus Victoras Astafei, la GSP Live

Astafei a evoluat de-a lungul carierei la FCM Târgu Mureș, Arieșul Turda, Gaz Metan, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Botoșani, Petrolul, Selingor, Sepsi, Gorica și CSM Târgu Mureș.

Vezi și: Victoraș Astafei a fost invitat la GSP Live » Urmărește AICI emisiunea integrală!Mulți i-au văzut la noi la TV, dar puțini știau că sunt tată și fiică! Cum au ajuns pe 'sticlă' împreună

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Farul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Baschet M

SCM Timișoara - SCMU Craiova

Digi 3, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Politehnica Iași - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Fiorentina

Digi 2, Look Plus
Program TV complet

Liga 1