FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

"Gulag oltenesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

Jucătorii Craiovei au început ieri, în Austria, un cantonament diabolic. Alb-albaştrii au intrat pe mîna preparatorilor fizici Matteo Spatafora şi Luigi Maione, iar timp de 10 zile se vor antrena exclusiv fizic. În plus, la dorinţa lui Mititelu, a fost interzis accesul oricărui ziarist în cantonament, iar jucătorii nu avut voie să-şi ia laptopurile! "Slaba pregătire fizică ne-a costat Europa League. Ca să ne batem la titlu, e nevoie de o pregătire la sînge! Pe băieţi îi aşteaptă Gulagul oltenesc, o să le aducă aminte de fostele lagăre de muncă sovietice", a fost auzit spunînd patronul oltean. (Alexandru Răducanu)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
 •  26 Iunie 2009, 15:44

Cu pregatirea aia slaba facuta de Napoli era sa intri in Europa. Mai trebuia sa si vrei. Oricum, Napoli a fost printre putinii profesionisti adevarati care au trecut pe la echipa.

 •  26 Iunie 2009, 14:59

Ce slaba pregatire...spune mai bine k nu ai vrut ...ai trantit meciurile cu Stoaia si cu Vaslui..de aia l-ai luat si pe Badea...ai adus un antrenor de mana a treia si tu vrei Champions League...Cocalar ai fost,Cocalar ai ramas.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează