FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - VIITORUL 1-1

Hagi a explodat după 1-1 cu ASA: "Ne lipsește calitatea! Jucătorii cu experiență nu vor performanță"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 22:42

ASA Tg. Mureș și Viitorul au terminat la egalitate, 1-1, după ce mureșenii au marcat golul egalizator în minutul 87. 

Gică Hagi a comentat meciul și a criticat jocul elevilor săi, declarându-se nemulțumit în special de jucătorii cu experiență.

"Da, sunt supărat. Când nu vrei să joci și nu vrei să câștigi, asta se întâmplă. Am avut controlul meciului și ne-am impus jocul. Din păcate, suferim în ultimii 30 de metri. Ducem mingea bine până acolo, dar ne lipsește calitatea și nu avem jucători care să decidă.

După ce am dat gol și aveam un om în plus, trebuia să controlăm meciul. Din păcate, jucătorii se mulțumesc cu puțin.

Avem mulți tineri pe foaie pentru că nu îi i-am pe Cernat sau pe Nicoliță. Voi merge pe mâna tinerilor.  De ce să bag jucători cu experiență? Să bag experiență ca să facem ce cu ea? Jucătorii cu experiență sunt împliniți și vor puțin, nu performanță. Eu vreau performanță, ei nu. Eu nu am greșit, ci ei. Sunt nemulțumit total de ei, mai ales după ce s-a reluat sezonul", a spus Hagi la DolceSport.

"Pompiliu Popescu (n.r. doctorul naționalei României) i-a zis lui Florin Tănase că e sănătos și el l-a crezut. S-a dus la naționala de tineret și s-a accidentat. Nu știu cât va lipsi" Gică Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  01 Aprilie 2016, 11:17

Dece nu a explodat si in meciul ; cu Steaua;

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Aprilie 2016, 10:40

Hagi este un mare antrenor ...el stie ce vorbeste ...

polistul68
polistul68  •  01 Aprilie 2016, 10:09

Hagi culege ce a smanat....a plecat la drum pe cont propriu, ca el creste juniori...a vazut ca nu i-a iesit nimic "serios" in cei 7 ani, acuma vrea trofee si a icneput sa aduca jucatori maturi sau expirati..desii, Cernat, poate e cel mai bun din campionat....acuma realizeaza ca maturii adusi nu au valoare de campionat...Gica, principalul vinovat esti tu, prin nehotarirea ta si prin nepriceperea ta. Nimeni nu spune ca nu sti fotbal, dar ca antrenor, trebuie sa-ti 'simti" jucatorii, sa "simti" schimbarile', sa fi un bun motivator... P.S. Sa-ti certi jucatorii pe gazon, sunt exemple de fotbal de Ciorogirla. Si Guardiola a facuto odata....poate il copiezi...:-))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează