FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - VIITORUL 1-3

Hagi a schimbat faţa Viitorului! » Succes categoric în deplasarea de la Braşov!

Suporterii au ajutat la deszăpezirea stadionului +1   FOTO
Suporterii au ajutat la deszăpezirea stadionului

Articol de - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 15:31

Echipa ”Regelui” chiar joacă bine. Olteanul Mitriţă şi salvadorianul Bonilla au confirmat sub Tîmpa forma excelentă, cu două goluri şi alte acţiuni spectaculoase.

Viitorul are cel mai bun moment de cînd s-a înfiinţat. Pentru prima oară, trupa lui Gică Hagi nu doar că există în Liga 1, chiar joacă precum o formaţie bună a campionatului!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Albaştrii se ţin departe de linia retrogradării graţie succesului de la Braşov, un rezultat care deja nu mai e surpriză, ci completează pasa foarte bună a clubului cu domiciliu incert, plimbat între Dobrogea şi Ilfov. Mai clară e valoarea jucătorilor decît apartenenţa la un oraş a Viitorului.

Start perfect
Mitriţă e un nou Gigel Bucur, unul pe care Steaua l-a avut împrumutat pentru un sezon, dar n-a ştiut să-l păstreze. Micuţul atacant a marcat la puţin timp după ce ardelenii reuşiseră să mute zăpada de pe teren. Partida a început cu o întîrziere de o oră fiindcă la 15:30, ora stabilită pentru start, gazonul încă era acoperit de un consistent strat alb.

Şi pe terenul rămas îngheţat, deci greu, Mitriţă a preluat frumos şi a controlat mingea excelent în careu, înainte să înţepe balonul în plasă. În criză economică gravă şi antrenat de Szabo, un interimar uitat de Neculaie pe bancă în postura de "principal", Braşovul mai trăieşte din talentul fiecărui fotbalist din lot, din cîte o sclipire.

1-3! Maxim de eficienţi!
Una cum a avut Aganovici, mijlocaşul tehnic şi constant bun, autor al egalării, cu o execuţie la fel de eficientă precum aceea a lui Mitriţă. Golul de 1-1 nu a stricat jocul bun al Viitorului. Bonilla l-a readus pe Hagi în avantaj cu o finalizare perfectă, din unghi, apoi salvadorianul a mai ratat o ocazie foarte bună, singur cu Iacob!

Ai "Regelui" s-au mai retras, s-au lăsat dominaţi şi au avut noroc la cîteva şanse ale gazdelor. Mai ales Grigorie a ratat incredibil! Ca o formaţie matură şi pragmatică, Viitorul a dat tot ea lovitura finală, cu un penalty transformat de fundaşul-golgeter Mitrea. Victorie clară precum progresul pe care îl înregistrează echipa lui Hagi.

2-8 a fost scorul şuturilor pe poartă. Viitorul a avut de patru ori mai multe mingi trimise pe poarta lui Iacob, braşovenii au finalizat una din două

643128-brasov-viitorul-1-3.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close