FOTBAL  »  Superliga  »  A REFUZAT STEAUA

Hagi a spus «Nu» Stelei: "Nu mă mişc de aici"

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Gheorghe Hagi a spus «Nu» posibilităţii de a reveni la Steaua, ca antrenor. "Regele" a declarat public, în cadrul unei conferinţe de presă, că vrea să-şi continue activitatea la Constanţa, unde se ocupă de Viitorul  Constanţa şi de Academia sa de fotbal.

"S-au vorbit atîtea în ultimele două zile şi e normal ca interesul să fie mare pentru că Steaua este un club foarte mare. Recunosc că au fost contacte. Am avut discuţii cu unul cu altul şi răspunsul meu este ferm. Am început o treabă, am un club, am problemele mele, a început anul competiţional şi îmi voi continua activitatea la Viitorul şi la Academie.

Am făcut doar un sfert din drum la Viitorul. Îmi voi continua activitatea aici. Poate de afară par lucrurile destul de simple, dar pentru mine nu sînt simple. În ultimii doi ani am făcut muncă administrativă şi muncă tehnică. Ştiţi că îmi place ca atunci cînd încep un lucru să mă dedic.

Dorinţa mea e să continuu aici, cînd încep ceva, îmi place să mă ţin de treabă. Mai avem un an important în care trebuie să facem lucruri importante. Nu mă mişc de aici în momentul de faţă. Asta nu are nici o legătură cu echipa cu care ar fi trebuit să lucrez, plus că Steaua e ceva aparte pentru mine. E o provocare pentru oricine. Sînt momente în viaţă cînd trebuie să iei nişte decizii.

Mi-ar plăcea ca într-o bună zi să mă întorc acolo unde-mi place, poţi fi cel mai bun, există persoane. Munca mea rămîne aici, la Constanţa, cu Viitorul şi cu Academia", a spus Hagi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (62)
lallypui
lallypui  •  10 August 2010, 23:58

Baiat Destept..

yoyoyoyoyoyo
yoyoyoyoyoyo  •  10 August 2010, 22:26

Bravo Gica Hagi nu veni la cioban iar sa ti faca viata un calvar

yoyoyoyoyoyo
yoyoyoyoyoyo  •  10 August 2010, 22:24

cata08581 mah asa zis suporter adevarat dute d.r.a.k cu becaliosu tau cu tot

Vezi toate comentariile (62)
Comentează