FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-1

Hagi acuză arbitrajul cu Dinamo, 1-1: "N-ați văzut ce s-a întîmplat?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 20:33

Gheorghe Hagi consideră că Viitorul a fost peste Dinamo în această seară, scor 1-1, însă acuză dur arbitrajul lui Robert Dumitru.

"Nu vreau să comentez arbitrajul, așa e în fotbal. Noi am jucat foarte bine. Am depășit pe Dinamo din toate punctele de vedere, dar asta e.

Voi n-ați văzut ce s-a întîmplat?! Vreau să am respect, să nu mă agit, să tac din gură... Am respect față de arbitri, dar să se gîndească foarte bine. Dacă vezi ceva, dă! Respectă-ne! Am avut două penalty-uri.

Echipa a jucat extraordinar. Ne-am mulțumit suporterii. Dinamo a fost sub noi. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. Era bine să avem 5 puncte, dar asta e. Și la Botoșani trebuia să cîștigăm", a spus Hagi la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Iulie 2015, 12:48

alt joc, alt arbitru, alte pretentii. oricum, precuroru' lui peste din groapa, vedea paiul din chiul lui balaj, dar nu vedea barna din ochiul lui dumitru. asta este, fiecare cu arbitrii lui. :)) totusi, la dynamo, in echipa, se remarca cho(l)tzescu de la distanta. si avrm al mic.

cainelup
cainelup  •  26 Iulie 2015, 12:33

S-a obisnuit *** cu 2 penalty-uri pe meci, nu mai poate fara !!! hai ***, regele *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oricare
oricare  •  26 Iulie 2015, 11:32
Postat de travka pe 26 Iulie 2015, 09:59

un suporter al lui mimamo, spaima pescarilor in Europa, locul 168 in Uefa club ranking, adica penibil avand in vedere ca Steaua e pe 49, ii spui regelui fotbalului romanesc bufon, omului care a jucat la Barcelona si Real, care a castigat cu Galata contra Realului intr-o finala europeana, care a dus Romania in 94 la campionatul mondial unde au batut Columbia si Argentina....bravo ma ***

Arlechinule, zici locul 49 de parca ar fi super pozitie de top :))))))) ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează