FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi anunță plecarea de pe banca Viitorului: "În aceste condiții voi renunța" » Planul incredibil dezvăluit de "Rege"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 15:32

„Regele” Gică Hagi caută parteneri pentru a transforma Viitorul într-un club care să se bată pentru accederea în grupele cupelor europene.

Așa cum anunțase și la finalul partidei cu FCSB, Gică Hagi a confirmat că va rămâne pe banca Viitorul și în sezonul viitor doar dacă va putea forma o echipă la Constanța o echipă capabilă să se lupte la titlu.

„Dorim să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm din sezonul viitor, să devenim o echipă mai competitivă. Dacă nu, cu siguranță, pe mine nu o să mai vedeți pe bancă la Viitorul. Mentalitatea mea este să câștig, vreau să fiu cel mai bun. Dacă nu avem potențialul să ne batem pentru a fi una dintre cele mai bune echipe din România, nu voi mai continua, iar obiectivul îl vor anunța antrenorul care va veni și conducerea.

Voi susține în continuare clubul cât pot, dar nu de pe bancă. Baza va rămâne la Academie, care trebuie să producă jucători foarte buni. Am ajuns la un nivel și pentru mine personal, o provocare ar fi să ne batem cu cei mai buni, altfel nu aș mai avea motivație. Vrem să devenim mari!”, a confirmat managerul tehnic al grupării de pe Litoral.

Mai mult, „Regele” a dezvăluit și strategia prin care să dezvolte clubul, după 10 ani în care Viitorul a reușit să câștige titlul de campioană, a dat numeroși jucători la echipele naționale, a evoluat în cupele europene și a câștigat cele mai multe titluri naționale la nivel de juniori.

„Îmi doresc parteneri, care să vină lângă mine, să facem o echipă frumoasă. Vreau să creăm o echipă românească să se bată la nivel bun în Europa, adică să aibă pretenții să intre în Liga Campionilor sau Europa League, în 3-4 ani. Suntem un club privat, o societate pe acțiuni, iar parteneri înseamnă acționară. Să vă spun câți o să fie! 9 și cu mine, 10! Am purtat tricoul cu acest număr și cred că 10 este cel mai bun în teren, cu rolul de a face diferența. Toți cu părți egale. Sau fiecare cât vrea să dea, iar eu cu 10 la sută.

Să vină și să ia cineva și 90 la sută, nu-i nicio problemă. Eu o să am votul de aur, din punct de vedere tehnic. Dau partea administrativă altcuiva, iar tehnicul îl duc eu în următorii 5 ani. Să propun Consiliului Director strategia tehnică! Cred că și ei vor să rămân, nimeni nu vrea să plec. Am făcut publică oferta”, a dezvăluit Hagi.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (31)
149871719211057
Răzvan Stanescu  •  16 Decembrie 2018, 21:04

Sunt aici câțiva nonneuroni de care mi-e rușine să îi pot cataloga....au dat cu piciorul în minge cât o capră cu capul în piatră...nu comentați un om care a făcut ceva în sport si infrastructura fotbalulului românesc pe banii lui...

st.il.
st.il.  •  16 Decembrie 2018, 20:58

PS. _ Nu sunt ungur, nu sunt maghiar , nu sunt *** dar vă spun cu mâna pe inimă că voi ține numai cu SEPSI !. Așa , de-***', măcar ăștia sunt aprigi și cinstiți în felul lor !...Trist dar adevărat !....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  16 Decembrie 2018, 20:48

Bla-bla-bla, câți neuroni (declarați) credeți că poate avea și omulețul ăsta ?...Cine-l mai crede pe acest patron/antrenor/scouter/agent (acoperit-descoperit) de jucători/mamă/tată/negociator/naș/fin/cumnat , etc., etc., etc. ???.....După meciul de tristă amintire și totală "neputință" cu fcsb, monseniorul a fost nemulțumit !. Cică !...Să-l vedem așadar cât de montat va fi (și vor fi) cu CFR Cluj , o echipă de fotbal-SENIORI ( ptr. cei dinspre ovidiu!) , sau , se vor lamenta la fel de jenant ca după meciul cu finul Jiji !...A fost o vreme când eram încântat de echipa din Ovidiu , o vedeam și o simțeam o echipă curată , cinstită , departe de ......M-am înșelat , naivul de mine , totul este un spectacol , totul "e pe bani", iar spectatorii , săracii , plătesc și ei 2 bani , atâta cât face și spectacolul !...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează