FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi crede în titlu: "Spre deosebire de celelalte echipe, Viitorul are un avantaj important" » Regele i-a răspuns lui Paszkany: "Sunt lucruri ce ne depășesc pe toți"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 20:08

Gheorghe Hagi a analizat șansele echipei sale la titlu și spune că Viitorul pornește cu un avantaj prin prisma avansului de trei puncte pe care îl are față de Steaua. 

"Am confirmat ce am spus înaintea meciului cu Steaua, că dacă batem vom fi în luptă. Asta nu înseamnă că suntem campioni, dar avem șansa noastră și ne vom lupta acolo sus cu cele mai bune echipe.

 Va fi greu, sunt opt etape grele. Dar noi avem posibilități mai mari decât celelalte echipe: suntem pe primul loc și avem avantajul celor trei puncte avans.

Am învățat multe în cariera de antrenor și am început să învăț anumite lucruri, am început să pun presiune pe adversari, cum am pus pe Steaua, când am spus că va greși Niță.

Gigi mi-a trimis mesaj, spunându-mi că Niță nu o să greșească, dar eu nu i-am răspuns. Totuși, am fost mulțumit. Am creat o presiune internă la ei în echipă.

Avem șansa noastră, știu că suntem buni, competitivi și ne vom lupta pentru titlu", a declarat "Regele".

Tehnicianul Viitorului i-a răspuns lui Arpad Paszkany, cel care a declarat recent că proiectul lui Hagi nu poate obține rezultate la nivel înalt.

"Proiectul nostru este de succes, dar pentru a vorbi de Champions Legaue, scuzați-mă, sunt lucruri care ne depășesc pe toți din România, inclusiv pe Paskany.

La nivelul și la banii pe care îi avem noi în România, e clar că suntem departe de nivelul Champions League", a spus Hagi, la TV Digi Sport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
stefan..
stefan..  •  22 Martie 2017, 20:04

A jucat pe bune in ultimul meci impotriva echipei lui Gigi Becali doar pentru ca Viitorul are sanse la titlu. Altfel, punctele ajungeau tot la cioban. Hagi?... Mare jucator, la timpul sau, antrenor slabut. Antreneaza doar pentru ca este patron. Cat despre statutul sau "intelectual":))). il surclaseaza chiar si pe Claudiu Raducanu. Fac caterinca de el chiar si jucatori anonimi din prima liga. "O mașină cu volan pe dreapta...E ca o mașină cu volan pe stânga, dar pe dreapta".

mmvv80
mmvv80  •  22 Martie 2017, 15:26

In "dialogul" cu Paskany l-a luat gura pe dinainte pe Hagi . Ala are cateva meciuri castigate in grupele CL. Hagi a fost doar in preliminarii si acelea de Europe League unde a luat 5-0. Paskany are dreptate strategia lu' Hagi e buna in tara pt ca toti restu sunt slabi, dar in CL nu poti face fata daca scopul tau e sa vinzi orice jucator. trebe sa aduci sau macar sa-i pastrezi jucatorii valorosi.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Martie 2017, 12:50
Postat de turbozero pe 22 Martie 2017, 09:29

si daca ar avea toti banii din lume hagi tot antrenor de judeteana ar fi.. daca e asa bun de ce nu il vrea niciun club de prima mana?

Nu l-a vrut nimeni nici pe Zidane până a ajuns la Real Madrid...Dacă un "antrenor de judeţeană" e pe locul I înseamnă că ceilalţi antrenori sunt de sătească sau că tu baţi câmpii mereu când e vorba de Hagi !...Pe Gică îl vrea mereu Galata, dar ca să potolească suporterii până să aducă un "nume" cu care dă mereu chix, fără să priceapă ce le-a spus : că e nevoie de un plan pe 3 ani, în care să se formeze o echipă puternică. Putea merge în Rusia, pe bani mulţi dar a refuzat, Academia lui va produce înzecit. Marile Cluburi nu fac experimente şi nu vor antrenori din Est. Nu are loc nici Lucescu, deşi e respectat şi supranumit "Vulpea", la fel nici antrenorii sârbi, ca altădată. Văd că mai mult scrii decât citeşti...Mai documentează-te !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează