FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi dă lovitura! Un fost antrenor de la FCSB îl va ajuta la Viitorul: "M-a sunat! O să merg acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 10:36

Gică Hagi a spus că Florinel Coman, 19 ani, se aseamănă cu Ilie Dumitrescu și că vrea ca fostul jucător la FCSB să îl ajute pe mijlocașul de la Viitorul.

Dumitrescu a răspuns propunerii lui Hagi și va merge la Viitorul pentru a discuta cu tânărul jucător și pentru a-l sfătui.

"Am vorbit cu Hagi când m-a sunat în pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale. El, în dialogul cu Florinel Coman, pune în discuție anumite lucruri pe care le făceam eu când jucam împreună cu Hagi. Spunea că ar fi bine să stau și eu de vorbă cu el în anumite momente.

O să merg și eu la Constanța să stau de vorbă cu copilul ăsta. Tot timpul am avut această calitate, să dau prioritate jucătorilor tineri. Cât am fost antrenor, asta am făcut și pot să dau foarte multe exemple: Gardoș nu jucase niciun minut cu Pițurcă și l-am titularizat, iar Andrei Cristea nu avea niciun minut la Bacău și a devenit numărul 10 peste noapte, a ajuns și în echipa națională.

Florinel Coman nu mai are nevoie să îi dea cineva credit. Trebuie să înțeleagă că trebuie să facă mai mult și mai mult și mai mult și să muncească, apropo de ce spunea Hagi", a spus Dumitrescut la TV Digi Sport.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
251809008486653
Ghita Ghee  •  05 Aprilie 2017, 14:07

Da. Zero ca si antrenor:))

nausea
nausea  •  05 Aprilie 2017, 12:50

Ilie Dumitrescu - Mare jucator, mare caracter https://www.youtube.com/watch?v=vUaxDuv3fjE

Vezi toate comentariile (2)
Comentează