FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi e acuzat că l-a ajutat pe Becali "să fure Steaua": "Și el a participat la această măgărie!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 19:59

Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, a ieșit din nou la atac după ce Gigi Becali a pierdut procesul în care solicita suspendarea deciziei prin care clubul roș-albastru era obligat să își schimbe numele din FC Steaua în FCSB.

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor l-a luat la țintă și pe Gică Hagi, despre care spune că e convins de faptul că în curând va face dezvăluiri.

" Gigi Becali a furat Steaua. Pot să spun asta 99,99%. Odată cu deciza de astăzi s-a văzut acest lucru din nou. Justiția va demonstra că a făcut o infracțiune. Gică l-a ajutat să facă această măgărie. Becali va plăti mult de acum încolo. Nu se termină aici. Cum se poate să aibă palmaresul o astfel de echipă? Se va demonstra că a apărut fraudulos în Liga 1.

Din cei păgubiți au fost unii care au fost complici. Unora nu le convine să se afle adevărul. Gică Hagi ar trebui să spună cum l-a ajutat pe Gigi să ia echipa Steaua București. Dacă se va întâmpla la TAS ceea ce sper să se întâmple, cred că Gică va avea puterea să spună ce s-a petrecut în realitate. Să se afle adevărul. Pe Gigi îl interesează doar banii și atât", a declarat Tudorel Stoica la TV Digi Sport.

"Eu vă promit că am pe cineva care se ocupă de documente și poate demonstra că 99,99% totul e o fraudă. E cineva din cadrul clubului"
Tudorel Stoica

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Iunie 2017, 01:38

Tudorel, mai lasa bautura. La vremea aia Hagi era prin cantonamente cu Galata...Piturca e capul răutăților...si acum tot el e supărat. Iar Tudorel e supărat pe Becali pentru alte motive, mult mai personale decât se crede. Păcat de Alin, putea sa ajunga un fotbalist imens....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Iunie 2017, 10:06
Postat de Predan Mihai pe 01 Iunie 2017, 09:44

GSP.dusmanul turismului romanesc ! In timp ce ministrul turismului si cel al agriculturii,incearca sa ridice******* la rang de Vedeta a Romaniei,gsp baneaza acest cuvant :)))) E bine dle...chestor....Ioanitoaia?

.))))))))))))

936901769693416
Predan Mihai  •  01 Iunie 2017, 09:44

GSP.dusmanul turismului romanesc ! In timp ce ministrul turismului si cel al agriculturii,incearca sa ridice******* la rang de Vedeta a Romaniei,gsp baneaza acest cuvant :)))) E bine dle...chestor....Ioanitoaia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează