FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi e gata să își vândă vedetele: "Avem multe oferte" » FCSB, pregătită să facă încă o ofertă

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 10:55

Gică Hagi a anunțat că este gata să își vândă cei mai importanți jucători în aceasta vară, printre care Florinel Coman și Dragoș Nedelcu.

"Și Coman, și Nedelcu, și alti jucători pot pleca. Sunt curtați și sunt oferte. Dar nu ne grăbim. Așteptăm și vom vedea ce va fi. Dar dacă vor pleca, nu va fi nicio problemă. Avem alții cu care să-i înlocuim. Noi nu avem probleme din punct de vedere a tinerilor, fiindcă ne-am pregătit din timp și avem jucători pregătiți.

Poate mai și semnăm doi jucători, nu doar pe Herea. Probabil vor fi și ceva plecări, nu ştiu câte", a spus Hagi la conferința de presă, potrivit TV Dolce Sport. 

  • Florinel Coman, 19 ani, este un mijlocaș lateral care poate juca și ca atacant. Este cotat la 700.000 de euro de site-ul transfermarkt.de
  • Dragoș Nedelcu, 20 de ani, este un mijlocaș defensiv de 1 milion de euro.  

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
zica10hagi
zica10hagi  •  13 Iunie 2017, 23:23

OMUL stia din timp ca o sa faca bani si ca o sa vanda sa isi faca mersul taras pe burta cu jucatori formati de el in stil blatist , cand or sa ajunga *** sa stie ce au de facut :) mai ramane si el 1 an prin Liga 1 , mai un blat de tort , mai o cafea , o biscuite

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedronius
thedronius  •  13 Iunie 2017, 14:56

Aia cu U21 e o decizie pro fotbalul romanesc. Dar na, stim sa ne vaitam ca nu vine nimic din urma si cand se apuca unul sa construiasca ceva vine restul toormei si spune ca e Sepp Blatter. Noroc ca Hagi nu se uita in gura astora care latra la luna, ca altfel se tira de mult timp de aici, ca stoicicov din BG.

florar
florar  •  13 Iunie 2017, 13:13
Postat de steaua1986forever pe 13 Iunie 2017, 11:52

Hagi a vandut in fiecare an cam ce a avut mai bun si a luat campionatul....Tu ce crezi ca se intampla acum? Chiar el a spus ca din urma vine o alta generatie mult mai tare decat ce are acum......Ce zici? Habar nu are Hagi fotbal, nu-i asa?

Daca era asa de tare ca antrenor in meciul celebru in care a fost iertat de arbitru de 2 de 11 m ,comentatorul meciului nu mai spunea ca Viitorul nu joaca cu intentie...Apoi Craiova,Astra,CFR au pus si ei o mana de ajutor...Insasi decizia jucatorului de sub 21 de ani este o decizie proViitorul...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close