FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Hagi insistă pentru un jucător de la FCSB: ”E printre cei mai buni! Dar e ca Balint, prea bun la suflet”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 14:37

Gheorghe Hagi l-a laudat din nou pe fostul său jucător, Florin Tănase, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB de duminică (ora 20:00). "Are un singur defect", a exclamat Hagi, "e prea bun la suflet, trebuie să iasă și el să se mai laude", a explicat antrenorul în vârstă de 53 de ani.

”În ultimii 3 ani, eu zic că e cel mai bun jucător de atac din România. Luaţi cifrele şi o să vedeţi. Şi ca evoluţie, şi ca tot.

Tănase e unul dintre cei mai buni jucători. Nu e cel mai bun, dar e dintre cei mai buni. E polivalent. Joacă optar, joacă oriunde în atac, indiferent de sistem. Cu randament foarte bun, atât când e la minge, cât şi fără minge.

Cred că aleargă cel mai mult din prima ligă. Dar nu e băgat în seamă, nu ştiu de ce. Dar asta e, un băiat bun, i-am zis, mai trebuie să iasă şi el să se mai laude, e un fel de Balint.

E prea bun la suflet. Dar e modest, munceşte bine şi eu cred că a ajutat în multe momente Steaua, a pus umărul la toate lucrurile bune care s-au întâmplat acolo. A fost pe teren întotdeauna şi a făcut lucruri bune. Are goluri multe marcate şi pase de gol multe”, a spus Hagi.

7 goluria marcat Tănase în tricoul FCSB-ului, cu 6 pase decisive

1.800.000 €este cota lui Tănase conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
liviuemil
liviuemil  •  08 Decembrie 2018, 21:03
Postat de Ioan Trisi pe 08 Decembrie 2018, 16:42

Becali zice ca el e omul credincios si voi,slugile lui l-ati crezut.Nu va condamn ca atat e pregatirea voastra! Mai negru la suflet ca jiji nu o sa mai gasiti,poate doar politicieni!Lui jiji nu-i place viata,nu-i plac oamenii,LUI II PLAC DOAR BANII SI PUTEREA. Nu am nimic personal cu el,ci doar cu caracterul lui si cu unii care nu-si dau seama, si ce-i mai grav nici nu vor sa-si dea seama!D-zeu cu mila!!!

Si pe tine cine te crede ????

balauru48
balauru48  •  08 Decembrie 2018, 18:45

Cel mai bun simulant din Europa, mai bun ca Neymar.

markksson
markksson  •  08 Decembrie 2018, 18:10

E cel mai bun la simulari, aia e clar. Deci e adevarat ca "a ajutat în multe momente Steaua", cum spune Gica.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează