FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi o amenință pe FCSB înainte de meciul direct + caracterizare inedită pentru noul transfer: "Armăsarul a fost bun, cred că sămânța e bună"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 20:16

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida de duminică cu FCSB, dar și despre Nicolas Popescu (15 ani), fiul lui Gică Popescu, adus recent la Viitorul.

"Încercăm să facem un meci extraordinar, am venit cu gândul să câștigăm, să marcăm. Steaua e puternică acasă, are jucători valoroși, trebuie să nu le dai timp și spațiu să gândească. Sper ca noi să fim mai iuți decât ei. Suntem într-un moment fericit, ne-am atins obiectivul și sperăm să facem meciuri frumoase în play-off.

Armăsarul a fost bun, cred că sămânța e bună. Nicolas e un băiat inteligent, destul de iute, serios, căruia îi place fotbalul și care are talent. Eu l-am văzut și îmi place", a declarat Hagi.

  • FCSB - Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  11 Martie 2018, 09:38

Eu crd cs mai intai ar trebui sa se joce meciul si dupa aia s vorbeasca Hagi mie ca daca pierde iar o sa tina discursu ala interminabil cu plecarea lui

weissburgund
weissburgund  •  11 Martie 2018, 09:17

Pun pariu ca-i omoara puscariasii, iar pe urma or sa apara cantecele gen ”Gicuță blătuitorul, antrenor, rege, patron la achipa Viitorul”

ares2024
ares2024  •  11 Martie 2018, 07:25

De la ,amenintari la "a ***"nu e distanta prea mare,d-le hagi !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează