FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL, VINERI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Hagi pregătește partida cu Astra: “Nu este un meci decisiv” + Ce-i urează lui Alibec

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 20:35

Cu patru runde înainte de finalul sezonului regular, Viitorul se află în obiectiv, ocupând locul 4, care îi asigură a patra prezență consecutivă în play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Hagi va juca vineri, de la ora 20:00, cu Astra.

Constănțenii au însă nevoie de puncte pentru a-și consolida poziția și prima ocazie este mâine seară, când joacă în fieful uneia dintre contracandidate, Astra Giurgiu. Managerul tehnic al Viitorului, Gică Hagi, a prefațat duelul cu echipa lui Denis Alibec.

Despre meciul cu Astra

“Ambele echipe vor căuta să câștige, pentru au nevoie de puncte în lupta pentru un loc în play-off. Miza este mare, sperăm să facem un meci bun, să ne ridicăm la înălțimea presiunii. Astra are o echipă bună, un lot echilibrat, iar dacă o lași să joace marchează mult. Nu este un meci decisiv, mai avem trei jocuri”.

Despre cele patru etape consecutive fără gol marcat

“Chiar dacă sunt patru meciuri consecutive fără gol marcat, nu uitați că trei au fost anul trecut. Acum abia am început, am jucat un singur meci și nu am înscris cu Craiova, dar echipa a jucat, au fost ocazii. Dacă tot vorbim despre anul trecut, nu uitați că a fost unul foarte bun, am practicat un fotbal frumos, am dat goluri, am adunat puncte și am dat pe cel mai bun jucător, la egalitate ca goluri și pase decisive cu Mitriță, am provocat mulți tineri, am avut jucători la echipele naționale”.

Despre Alibec

“Este un jucător foarte bun, talentat, l-am apreciat și-l apreciez foarte mult. Ca orice supertalent, este capricios. Pe mine ca antrenor sau ca om care vede fotbal, mă bucură că arată bine și este în condiții bune. În rest, vom fi rivali și sper să nu facă un meci foarte bun”.

“Cred că toate meciurile rămase din sezonul regular sunt decisive. Și dacă vom câștiga cu Astra, tot se va juca locul de play-off. Este o deplasare grea la Giurgiu, au jucători cu performanțe. Noi producem fotbal, avem ocazii, dar trebuie să fim mai inspirați în fața porții”
Ianis Hagi

“Astra este mai experimentată și ne va fi foarte greu. Dacă învingem vom lua o opțiune importantă de a intra în play-off. Îmi place să joc împotriva lui Alibec, un atacant talentat și imprevizibil. Este un jucător foarte bun, a fost și la Viitorul, suntem prieteni și va ieși un duel frumos” Bogdan Țîru

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close