FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Hagi s-a enervat în conferință » Răspunsuri acide pentru Gigi Becali: "Acum îmi dau seama ce am riscat eu cu FCSB" + declarații în premieră despre celebra victorie 5-2 în Ghencea

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2017 14:08

Înainte de ultima etapă din Liga 1, în care Viitorul este favorită la câștigarea titlului de campioană, Gheorghe Hagi a răspuns aluziilor făcute de Gigi Becali, că CS U s-ar fi dat la o parte în meciul direct cu Viitorul.

"S-a creat o presiune enormă în afara terenului din vorbe și din speculații. Noi nu am făcut nimic în afara terenului, nu am vorbit niciodată de adversari, nu se poate să faci așa, să inventezi lucruri.

Păi la Pitești a dat gol Coman, născut în '98, asta înseamnă că am denigrat competiția? Cei de la FCSB au cumpărat de la noi trei jucători și tot nu ne-au bătut. 

Acum îmi dau seama ce am riscat eu la meciul cu FCSB, când l-am băgat pe Casap, care are 18 ani. Antrenorii din stafful meu se uitau uluiți la mine, vă dați seama ce scenarii se făceau dacă pierdeam.

 Am învățat și eu că pot să fac și echipa adversă. Cu cine să joace, cine să nu joace, să-i fac programul. 

Îmi vine să râd, dar devenim penibili. Au luat cel mai bun tânăr jucător din liga secundă (n.r. Dennis Man) și nu joacă deloc. Ce atâta frică?

Vă dați seama cât de mare e presiunea dacă un super talent de 18 ani nu poate să joace alături de 10 jucători experimentați? Dacă pierd acum, parcă văd că se va spune că ne-am dat la o parte", a spus Hagi la conferința de presă.

Hagi a făcut referire și la celebrul meci FCSB- Viitorul 2-5, jucat în Ghencea în finalul sezonului 2012-2013, când Viitorul și-a asigurat salvarea de la retrogradare.

"Să vă uitați la echipa Stelei de atunci, din meciul cu Bistrița, dinaintea noastră, când ar fi terbuit să piardă la 3 sau 4 goluri. Cu noi și-au adus jucătorii de acasă.

Vă spun eu, noi ne-am salvat la Iași, când am învins în 10 oameni cu 2-1. Câte s-au spus atunci, dar am tăcut și am înghițit", a adăugat Hagi. 

FCSB (vs Viitorul 2-5): Cojocaru - Rîpă, Gardoș, D. Bratu, Pîrvulescu - Prepeliță, Filip - Iancu, Adi Rocha, M. Costea - Nikolici
Rezerve: Vîrtej, Adi Popa, Georgievski, Rusescu, Lupu, Năstăsie, I. Roșu

FCSB (vs Gloria Bistrița 1-0): Cojocaru - Rîpă, D. Bratu, Gardoș, Lupu - Filip, Prepeliță - Năstăsie, Iancu, M. Costea - Adi Rocha
Rezerve: Tătărușanu, Szukala, Chipciu, Georgievski, Rusescu, Pintilii, Adi Popa

  • În ultima etapă, Viitorul întâlnește pe teren propriu CFR Cluj, într-un meci care poate aduce titlul la Ovidiu. Partida poate fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
corsair83
corsair83  •  13 Mai 2017, 09:07
Postat de deny74 pe 12 Mai 2017, 18:37

Ce s-a intamplat e numai vina lui Becali.Din cauza gurii prea mari ca l-a luat pe ala de la Craiova la misto si acum ce vrea sa stea Craiova capra?Normal ca omul vrea sa-i dea peste nas.

Castiga FCSB pt ca asa spune intreaga istorie a intalnirilor directe. Intamplator sau nu, CSU este echipa cu care FCSB scoate cel mai usor puncte aici includem intreaga divizie A si B. Interesant ca inaintea fiecarui meci ai impresia ca e super derby se dau declaratii aprige si la final mereu oltenii stau cu capul plecati.Slab cotatele ASA, Voluntari, Poli Iasi, Chiajna, Poli T, Gaz - toate au scos puncte mai multe contra FCSB-ului.

iosif_.vs
iosif_.vs  •  12 Mai 2017, 21:15
Postat de Dan Simonescu pe 12 Mai 2017, 20:00

Nu sunt nici cu fcsb , nici cu viitorul ala de ***,dar sa va vad dupa un alt 5-0 care il va lua viitorul in cupele europene, dar am uitat,voi traiti doar prezentul!!!

Esti un ***! Am citit de 3 ori ce ai scris dar tot n-am inteles ce-ai vrut sa zici.. Doamnee, mare ti-e gradina!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1617751498536142
Dan Simonescu  •  12 Mai 2017, 20:01

Hai F.C.Arges !!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează