FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - VIITORUL 1-2

Hagi și-a dus echipa pe primul loc, dar surprinde: "Nu noi trebuie să câştigăm. Noi suntem tineri, noi trebuie să mâncăm fotbal" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 22:32

Viitorul a urcat pe primul loc în Liga 1 în urma victoriei obţinute pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-1, dar Gheorghe Hagi crede că ar fi o minune ca echipa sa să câştige campionatul. 

"Demonstrăm că suntem buni, că avem talent. Azi am avut şi şansă, Chiajna a avut ocazii. Eu tot timpul le-am spus băieţilor că avem mult talent, dar în Liga 1 câştigi meciurile in echipă. Echipa câştigă meciurile, individualul face diferenţa. 

Ar fi o minune să câştigăm campionatul, nu noi trebuie să câştigăm, suntem tineri, nu avem experienţă. Noi trebuie să vedem fotbal, să mâncăm fotbal", a spus Hagi la TV Digi Sport.

Viitorul are două puncte avans faţă de urmăritoarele sale, Gaz Metan şi Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (95)
brandremist
brandremist  •  13 Decembrie 2016, 13:18
Postat de gametable08 pe 13 Decembrie 2016, 01:10

''Ar fi ramas iubit daca s-ar fi rezumat doar la o Academie unde sa creasca copii si juniori pe care sa ii vinda la echipele mari de la noi sau de aiurea '' :)) unde te crezi la tine la Dabuleni sa-i vinzi ca pe pepeni ?:)) este o tampenie ce spui ,pai daca s-ar face asa bani toti si-ar face ACADEMII ! tu nu intelegi un lucru de baza in LIGA 1 jucatorilor le cresc cota ! unde ai vazut tu ca cineva sa vanda un jucator de LIGA A 2a sau de la o ACADEMIE simpla sa ia milioane de euro ? jucatorilor le creste cota numai jucand bine si jucand in liga 1! ai vazut tu vreun transfer din Liga a 2a in LIGA 1 SA FII dat cineva milioane de euro..ce conceptie ai adica Hagi sa creasca jucatori apoi el sa-i dea pe preturi de nimic pt ca nu sunt consacrati intr o LIGA superioara si aia care-i cumpara sa-i vanda pe milioane de euro?!! esti un bun afacerist :)) Hagi are cea mai buna ACADEMIE de fotbal din RO si a dovedit asta in LIGA1 ca daca nu juca in Liga 1 nimeni nu stia ce ACademie buna are HAGI!

Singurul jucător dat de Hagi care evoluează decent e Ianis. L-am văzut atunci 15 minute la echipa mare și părea interesant, dar nu-l ajută fizicul deloc. Mai are și ghinion că Fiorentina trece printr-o pasă neagră și nu intră și el pe teren să acumuleze minute. Când spunea Dan Petrescu că valoarea „revelațiilor“ Benzar și Marin se va vedea în meciurile grele a fost crucificat. Dar a avut dreptate la cum s-au prezentat în fața Poloniei. Adevărul e că ei sunt buni aici, dar când dau piept cu străinii li se văd toate lipsurile. Ce să mai spun de tinerii gen Florin Tănase, Nedelcu, Țîru, Bălașa, Iancu toți titulari într-un meci la u21 pierdut cu 0-8? Să mă bucur că măcar de data aia nu au pierdut cu 10 la 1??? Viitorul nostru fotbalistic e destul de sumbru și încep să cred că singura speranță vine de afară. Poate unu' gen Rakitici va veni să ne reprezinte și pe noi, că altfel vom înota o vreme bună în mediocritate. :(

ottobraun
ottobraun  •  13 Decembrie 2016, 08:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bamse1901
bamse1901  •  13 Decembrie 2016, 04:49

Cum să declari tu așa ceva?

Vezi toate comentariile (95)
Comentează
Close