FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV De ce nu dă randament Hakim Abdallah la Dinamo: „Atunci va fi foarte bun” » Remarca acidă a lui Cornel Dinu

Hakim Abdallah, dreapta imaginii / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Hakim Abdallah, dreapta imaginii / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 18:58 / Actualizat marti, 15 august 2023 18:58

Atacantul Hakim Abdallah, 25 de ani, a fost schimbat la pauză cu FC Botoșani (1-0), dar spune că are încredere în el, acceptând situația. Oficialii roș-albilor au explicat de ce internaționalul din Madagascar nu se evidențiază, Cornel Dinu l-a criticat fără milă

Hakim Abdallah, 25 de ani, a bifat un nou meci fără nimic notabil în tricoul alb-roșu, iar Ovidiu Burcă l-a schimbat la pauză cu Goncalo Gregorio. Internaționalul din Madagascar nu a dat randament și se simte în jocul lui presiunea faptului că nu se remarcă prin înscrierea unui gol sau măcar a unui assist.

Demitere de antrenor în SuperLigă: „Vreau antrenor cu licență, am început să dau telefoane. Cumva... ne-a învins sistemul”
ANTRENOR
Demitere de antrenor în SuperLigă: „Vreau antrenor cu licență, am început să dau telefoane. Cumva... ne-a învins sistemul”

Abdallah a pozat într-un om optimist la finalul victoriei cu FC Botoșani: „Antrenorul e șeful, eu trebuie să muncesc mai mult”

Fotbalistul a încercat să-și mențină optimismul după cel de-al 5-lea meci în care nu a reușit să puncteze.

„Cea mai importantă e victoria, simt că o să vină și golul meu. Nu am jucat prea bine, trebuie să mai aștept. Felicit toată echipa pentru victorie și tot staff-ul.

Am fost schimbat la pauză, dar a fost o decizie bună pentru echipă, importantă e victoria și suntem fericiți. Oricine ar fi dezamăgit să fie schimbat la pauză, dar Dinamo e mai importantă decât mine acum.

Dinamo e o echipă mare, echipa e mai importantă decât un jucător, antrenorul e șeful, dacă a simțit că trebuie să mă schimbe, m-a schimbat!

Nu am venit de mult timp, nu am apucat să joc prea mult, dar știu că va veni și timpul meu. Antrenorul e șeful, trebuie să muncesc mult și să vedem ce se va întâmpla. Eu am încredere în mine!", a comentat Hakim Abdallah după meci.

239de minute a adunat Hakim pentru Dinamo fără gol marcat

Dinamoviștii cer răbdare pentru Hakim Abdallah: „Lui Ghezali i-au luat opt luni să se adapteze, apoi ați văzut ceea ce a făcut”

La începutul verii, Gabriel Glăvan, directorul sportiv al "câinilor", a explicat cum scouting-ul lui Dinamo a căutat jucători eligibili pentru club din mii de CV-uri. Hakim Abdallah a fost prima mutare a roș-albilor, a făcut și cantonamentul sloven al echipei, mai nou s-a pus la punct și cu pregătirea fizică, scăpând de câteva kilograme în plus.

„Și Hakim, și ceilalți jucători sosiți la Dinamo vor să impresioneze repede fiindcă oamenii îi judecă. E normal, așa e la fotbal acum. Plus că au venit la o echipă de tradiție. Așa e și cazul lui Hakim, când va fi relaxat, va fi foarte bun. Are nevoie de timp și de goluri, ca să fie el însuși. 

Orice om, inclusiv un fotbalist, pune presiune pe el însuși. Sunt riscuri de adaptare pe care le vom gestiona pe tot parcursul anului. Lui Ghezali i-au luat opt luni ca să se adapteze și să dea tot ceea ce are mai bun pentru Dinamo”, a punctat oficialul roș-albilor pentru GSP.ro.

5goluri în 31 de meciuri, plus două assist-uri, a reușit Abdallah ediția trecută pentru Virton, retrogradată din liga a doua belgiană

Dinamo anunță măsuri radicale, după ce un spectator a luat la țintă arbitrul: „Pe măsura faptei!”
DINAMO
Dinamo anunță măsuri radicale, după ce un spectator a luat la țintă arbitrul: „Pe măsura faptei!”

Cornel Dinu nu a avut milă cu internaționalul din Madagascar: „Cred că a fost adus să aibă grijă de vreo geamie pe aici”

Fosta glorie a fotbalului dinamovist a avut cuvinte grele la adresa lui Hakim Abdallah.

"Cred că a fost adus pentru a avea grijă în timpul liber de vreo geamie pe aici. Nu am văzut în meciurile pe care le-a jucat până acum, doar două acțiuni în care mingea a pornit de la el și a ajuns la un coechipier.

Nu înțeleg cum s-a optat pentru un asemenea jucător. Și din plecare dacă te uiți la el, poți să vezi că nu a trecut niciodată prin Ramadan. Are cel puțin 12 kilograme în plus. Ca să nu mai spun de tehnică și capacitate de a-și depăși adversarii, mai ales că este vârf împins", a spus Cornel Dinu la "Fanatik Superliga".

Hakim Abdallah are multe calități, dar are un decalaj de pregătire. Va fi un atacant foarte bun, are nevoie de răbdare. Avem nevoie de timp să-i integrăm pe noii jucători, tricoul lui Dinamo este unul greu
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Portretul noului idol al galeriei lui Dinamo: „Nu are presiunea greșelii! Are valori sănătoase în dezvoltarea lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
popescu222
popescu222  •  16 August 2023, 12:05
Postat de creeperno534 pe 15 August 2023, 22:38

Am incredere in Burca

Si eu am increderea in Burca, dar e om, poate gresi din cand in cand. Din fericire, nu se incapataneaza la infinit (desi e un pic incapatanat). Insista o perioada cu ideile lui, chiar cand se vede ca sunt gresite, apoi se repliaza, ca orice om inteligent. Vezi cazul Oncescu si mai curand, Bani si Iglesias. Cu Abdallah, i-a dat 4 meciuri, cred ca e suficient. E clar ca africanul e bine intentionat, dar la momentul asta nu e util. Sunt sigur ca si Burca a vazut asta, nu numai Dinu si cei cativa dinamovisti care au comemntat similar aici.

creeperno534
creeperno534  •  15 August 2023, 22:38

Am incredere in Burca

Ninasublati
Ninasublati  •  15 August 2023, 21:08

Slab ,se vede că tehnica lui e de liga a patra ar trebui împrumutat .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează