FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Harlem Gnohere, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Prima dată v-am scris-o în glumă”

Harlem Gnohere, atac suburban la adresa lui Gigi Becali
Harlem Gnohere, atac suburban la adresa lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 08:07

Atacantul francez Harlem Gnohere (32 de ani) a reacționat printr-un derapaj la ultimele declarații oferite de Gigi Becali în legătură cu plecarea lui Helmuth Duckadam de la FCSB.

  Harlem Gnohere nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de FCSB. „Bizonul” a devenit liber de contract la începutul lunii iunie și nu s-a sfiit să îl critice pe patronul Gigi Becali. Francezul a revenit astăzi cu o nouă tiradă, una intolerabilă, după ce Becali a declarat că i-a reziliat contractul pentru a face rost de bani pentru salariile de la club, printre care și remunerația lui Helmuth Duckadam.

„Prima dată v-am scris-o în glumă că are Alzheimer, dar încep să cred că are cu adevărat”, a fost mesajul deplasat transmis de Gnohere prin intermediul Instagram.

Gnohere, atacuri suburbane la adresa lui Becali

În trecut, Gnohere s-a enervat când Becali a anunțat că atacantul urma să devină liber de contract de la 1 iulie și a scris pe Instagram: „Alzheimer afectează memoria”. A atașat atunci și un link către declarația patronului despre contractul lui, semnat până la 30 iunie 2021.

15.000de euro/lună câștiga Harlem Gnohere la FCSB

VIDEO. Sergiu Buș: „M-am decis cu soția în zece minute să semnez cu FCSB! E o nouă provocare pentru mine"

Citește și alte știri despre FCSB: 

Dinamo vrea să ajungă până la TAS și cere despăgubiri uriașe în „cazul Andrei Vlad”: „N-ai cum să te ascunzi!”

Helmut Duckadam și Gigi Becali, confruntare în direct la TV: „Și nervii mei au o limită” / „Vă dau cuvântul de onoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  16 Iulie 2020, 11:40

Cu ce l-a atacat Gnohere pe marele latifundiar, parlamentar european, om de *** (pardon, de stat)??? Hai, fi serios mai gazetarasule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  15 Iulie 2020, 14:02

intolerabili sunteti voi, care periati zilnic ciobanul, nu declaratiile lui Gnohere!

babacloanta
babacloanta  •  15 Iulie 2020, 10:02
Postat de Ionut Alexe pe 15 Iulie 2020, 09:36

Caractere urate! Cat au luat banii au tacut, acum totul pute. Daca ai coloana vertebrala pleci imediat, reziliezi contractul, sau nu nu semnezi cu aceasta echipa. Lasa-ne Gnohere ca numai profesionist nu ai fost, tot timpul gras si accidentat. De asta si veniti sa jucati in Romania, in alta parte nici la echipa a 2 a nu prindeti lotul. Zici ca a dat gol in finala Champions League si noi nu stiam!

caracter uratai tu cu *** ..gnohere a avut un contract semnat si platiyt dupa cum s-au inteles ..unu angajeaza altu presteaza munca si e platit conformunui contract nu a venit gigi cu bani peste ce a semnat sau la platit pegnohere ca pe lutu din mila ..inca trebuia sa-i ceara banii pana la finele contractului 30iunie 2021 ..*** tau trebuie sa multumeasca cagnohere nu a cerut toti banii din contrcat ..stapanultau a beneficiat de bani de peurma lui gnohere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează