FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

HARLEM GNOHERE LA RAYO VALLECANO // Gigi Becali, influențat de Gazeta Sporturilor » Refuză 3 milioane de euro pentru un jucător: „Nu risc să pierd titlul”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 11:22

Presa din Franța scrie că Rayo Vallecano, locul 18 din prima ligă din Spania, este interesată de transferul lui Harlem Gnohere.

Francezii scriu că Rayo Vallecano caută un atacant și Harlem Gnohere ar fi pe lista ibericilor. Pentru golgeterul FCSB, Rayo ar fi dispusă să plătească 3 milioane de euro.

Gnohere este la FCSB din ianuarie 2017, când a venit de la Dinamo. În acest sezon a jucat 17 meciuri în Liga 1 și a marcat 11 goluri.

În plus, vârful n-a fost prezent la antrenamentele de azi și de ieri ale lui Teja, fiind menajat pentru un eventual transfer. Astăzi, în timpul ședinței de pregătire, „Bizonul” era la hotelul din Spania unde FCSB e cazată.

2.500.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt

Gigi Becali: „Pentru 3 milioane nu risc”

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu riscă să piardă titlu pentru 3 milioane de euro și că decizia vine după o analiză citită în Gazeta Sporturilor.

„Nu știu nimic despre oferta asta. Dar dacă scrie, înseamnă că ceva adevărat. Eu zic că 3 milioane de euro e un preț corect, dar nu risc să pierd campionatul. Și presa scria azi că dacă-l dau pe Gnohere pot să pierd titlu. Nu risc titlu pentru 3 milioane. Pentru 5 milioane risc. De ce să o fac ăentru 3 milioane?”, a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Citește și:

ANALIZĂ » Dacă pleacă Gnohere, FCSB își ia adio de la titlu 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
zizu
zizu  •  22 Ianuarie 2019, 13:49

Ce influențat,care influențat? Suntem moderați când ne spunem părerea de infractorul becali,moderați la sânge,iar dacă se scrie orice jignire,orice mișto de altă echipă, este promovată,trece cu brio pe acest site și mai aveți tupeul să veniți cu astfel de aberații? ***! Să vă fie rușine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cipinho79
cipinho79  •  22 Ianuarie 2019, 13:38

O greseala, fiindca moralul lui Harlem va fi afectat de ratarea unui astfel de transfer probabil ultima sansa care o cariera la nivel inalt in occident. va juca slab la FCSB mai departe si pe viitor nu va mai avea o astfel de oferta... iar Becali nu va mai incasa nimic

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Ianuarie 2019, 13:22

“Becali influențat de GSP” Cu titlul asta ați dat măsura valorii voastre jurnalistice..

Vezi toate comentariile (28)
Comentează