FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Harlem Gnohere rupe tăcerea! Mesajul postat pe Instagram după ce a căzut în dizgrație la FCSB: „Pentru toți suporterii mei...”

Harlem Gnohere // FOTO: GSP
Harlem Gnohere // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 15:55

Harlem Gnohere a pierdut locul de titular în ofensiva lui FCSB, dar nu și suportul miilor de fani vrăjiți de evoluțiile sale din ultimii doi ani. Pe făraș la clubul lui Gigi Becali, „Bizonul” a postat un mesaj mobilizator în social-media. 

Pentru toți suporterii mei. Indiferent de ce se întâmplă, sunteți aici să mă încurajați. Mă voi întoarce în forță! Mulțumesc pentru toate mesajele de susținere”, a scris „Bizonul” pe Instastory.

Harlem Gnohere, 31 de ani, nu mai e om de bază la FCSB. Golgeterul roș-albaștrilor, cu 11 reușite în actuala stagiune, a ajuns rezerva lui Ioan Hora și, mai nou, a fost pus pe lista de transferuri de Gigi Becali. Chiar dacă nu va părăsi echipa în perioada imediat următoare, șansele ca francezul să joace în detrimentul lui Ioan Hora sunt foarte mici.

Vezi și: Gigi Becali, ironia supremă pentru Dinamo: „S-a închis perioada de transferuri, altfel plătea Rednic 6 milioane pentru Gnohere”

”Bizonul” e pe tarabă » Situația halucinantă în care a ajuns principalul om de gol al FCSB-ului, Harlem Gnohere! Dezvăluiri din CULISE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  26 Februarie 2019, 17:33

Anul trecut in iarna, toti fcsbeii au facut pregatirea de iarna la maximum... La ce le-a folosit? Tot slab joaca... Anul asta vreti sa repetati greselile de anii trecuti? Voi cand intelegeti ca supra incarcati jucatorii la antrenamente si ei se odihnesc la meciuri?

baddog26
baddog26  •  26 Februarie 2019, 16:42

Peste tot u de este concurenta joaca cel mai bun sau cel mai in forma.Bizonul în minutele jucate în 2019 a arătat că este complet ieșit din forma.El a ratat aproape toată pregătirea de iarna.Pana una alta Hora a arătat că este într-un vârf de forma și lucrul asta trebuie speculat.Cu siguranță Ghnoere va mai avea șanse și va demonstra că este un golgeter autentic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează