FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Continuă și la anul hegemonia lui CFR Cluj? Un om din club e sigur: „De asta depinde totul” + secretele titlului #7

CFR Cluj, campioană pentru al patrulea an consecutiv. FOTO: Alexandra Fechete +49   FOTO
CFR Cluj, campioană pentru al patrulea an consecutiv. FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat vineri, 28 mai 2021 11:17 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 11:22

Cosmin Tilincă (41 de ani), fostul golgeter al CFR-ului din urmă cu 15 ani, în prezent antrenor la grupele de copii și juniori din cadrul clubului, a vorbit la GSP Live despre secretele celui de-al patrulea titlu consecutiv cucerit de „feroviari”.

„Liniștea din interiorul echipei a contat foarte mult. La toate echipele mai sunt probleme financiare, dar la CFR s-au plătit salariile. A fost un grup omogen, cu jucători experimentați, cum sunt Deac, Camora sau cum a fost Culio. 

E un lot competitiv, care va avea în continuare multe de spus în campionatul nostru. Plus că au fost niște conducători care nu se bagă, nu-și dau cu părerea prin presă, nu jignesc jucători. Avem un staff profesionist și asta duce la liniștea interioară a echipei”, a spus Tilincă, la GSP Live. 

FCSB, surclasată clar de CFR Cluj! Diferență istorică între rivalele la titlu
PLAY-OFF
FCSB, surclasată clar de CFR Cluj! Diferență istorică între rivalele la titlu

Cosmin Tilincă, despre viitorul lui CFR Cluj: „Totul depinde de noile achiziții”

Poate CFR Cluj să-și extindă invincibilitatea și în sezonul următor? Cosmin Tilincă a vorbit despre mutările pregătite de ardeleni în vară, lăudându-l pe fostul coleg Ciprian Deac.

„Depinde ce mutări vor fi. Sunt convins că vor veni trei, patru jucători. Sper că vor fi peste nivelul celor care sunt acum și sunt sigur că rezultatele vor fi pe măsură. Totul depinde de noile achiziții. 

Nimeni nu e de neînlocuit, poate doar Deac. Timpul a demonstrat că e un jucător exponențial pentru echipă. Seriozitatea și devotamentul față de echipă, față de oraș fac diferența. Eu cred că CFR e favorită la câștigarea titlului și pentru următorul sezon”, a afirmat fostul atacant. 

Tilincă: „Edi Iordănescu a împăcat toți jucătorii și a avut și rezultate”

Cosmin Tilincă a comentat și plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă. În premieră campion al României, tehicianul nu-și va mai prelungi contractul cu CFR, asfel că postul de antrenor este vacant. 

„Edi Iordănescu a gestionat foarte bine acest retur, chiar a rotit foarte mulți jucători, le-a dat posibilitatea multora să se mai odihnească. A reușit să-i împace pe toți și să aibă și rezultate. Îmi pare rău de plecarea lui, bănuiesc că decizia îi aparține. Eu îi doresc multă baftă”, a declarat Tilincă. 

FOTO CFR Cluj, campioană pentru a patra oară consecutiv

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV CFR Cluj pregătește marea surpriză » Campioana i-a trimis deja contractul: bonusuri de 1,7 milioane €!

FCSB și CFR, la ani-lumină de lumea bună » Discrepanță incredibilă față de miliardarii din Vest

CFR Cluj, gata pentru un nou transfer din România! Campioana vrea un fundaș central

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
siriussirius
siriussirius  •  28 Mai 2021, 19:22

Daca becali nu isi schimba strategia si aduce doar jucatori tineri valorosi ce-i drept pentru a fi vinduti fara sa aduca 3-4 jucatori de valoare ,experimentati,si un antrenor cu personalitate pe care sa il lase sa isi faca meseria,pina atunci,Fcsb-ul nu poate emite pretentii decit cel mult la locul doi.Anul viitor probabil tot Clujul sau Craiova si depinde cum se intareste Sepsi s-ar putea sa fie marea surpriza ,au fost atitea cazuri in campionatul nostru.Fcsb-ul va incurca cind pe unul cind pe altul iar propriilor suporteri le va produce doar deziluzii ca si in ultimii sase ani,sa ne bucuram ca nu dam faliment si nu retrogradam ca altii vorba lui gigi noi ne multumim cu atit cu putin nu aspiram la mai mult !!!

229965620694864
Paul Cernea  •  28 Mai 2021, 17:52

Ole, Coco!

ticbic
ticbic  •  28 Mai 2021, 15:57
Postat de danut1971 pe 28 Mai 2021, 11:36

si sezonul viitor tot cfr va castiga campionatul!fortza cfr

Sa dea Dumnezeu! In felul asta, abia n-o sa ne mai intereseze absolut deloc campionatul romanesc! Asa cum nu ne mai intereseaza de multi ani cine castiga campionatul la rugby, la hockey, la handbal, la baschet sau la volei...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează