FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj pregătește marea surpriză » Campioana i-a trimis deja contractul: bonusuri de 1,7 milioane €!

CFR Cluj îl vrea pe Leo Grozavu în locul lui Edi Iordănescu. Foto: Alexandra Fechete
CFR Cluj îl vrea pe Leo Grozavu în locul lui Edi Iordănescu. Foto: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2021 18:02 / Actualizat joi, 27 mai 2021 18:19

CFR Cluj îl trece pe Costel Gâlcă pe lista secundă, pentru că e un antrenor considerat scump, și se reorientează din mers către Leo Grozavu, care-și termină contractul la Sepsi și încă nu a semnat prelungirea. 

Șefii lui CFR vor să-l atragă spre Gruia cu un salariu lunar de 18.000 euro pe lună, cu 3.000 de euro peste nivelul lui Iordănescu jr., și cu bonusuri de performanță apetisante.

CFR încearcă să se miște repede pentru a-i găsi un înlocuitor lui Edward Iordănescu, plecat de la echipă după ce a cucerit titlul cu clujenii.

Leo Grozavu, dorit de CFR Cluj

Surse GSP susțin că varianta Costel Gâlcă se estompează, fostul internațional e încă în Danemarca după despărțirea de Vejle și niciun oficial n-a purtat până în prezent o discuție fermă cu acesta pentru a-l atrage către Ardeal cu o propunere concretă.

În schimb, șefii lui CFR au devenit foarte interesați de soluția cu Leo Grozavu! Aflat la final de contract cu Sepsi, tehnicianul în vârstă de 53 de ani n-a semnat deocamdată prelungirea cu clubul din Sf. Gheorghe. Și-a exprimat public dorința de a continua în Covasna, iar conducerea lui Sepsi e pe aceeași lungime de undă la capătul unui sezon remarcabil.

Toată lumea așteaptă însă și ultimul hop, barajul pentru accesul în Conference League, programat pe 30 mai, acasă, contra învingătoarei dintre Chindia și Viitorul.

Cine oferă un lot mai bun raportat la obiective

Prin urmare, începutul săptămânii următoare va aduce probabil dezlegarea ecuației de la CFR. Grozavu așteaptă și conturarea unui lot mai puternic pentru sezonul viitor la Sf. Gheorghe, unde a început deja să se înfiripe visul unui titlu încă din sezonul viitor.

Pe de altă parte, CFR e gata să facă asaltul decisiv la Grozavu cu un salariu superior celui de la Sepsi și cu mirajul unei traseu către Champions League, cu un grup de jucători experimentați. 

Inclusiv CFR trebuie să-și calibreze însă repede lotul, pentru că mulți fotbaliști sunt la final de contract, alții vor să plece deja peste hotare, astfel încât conducerea e obligată să găsească în câteva săptămâni soluții la pachet pentru atacarea noului sezon la nivelul pretențiilor din ultimii ani.

CFR Cluj pregătește marea surpriză » Campioana i-a trimis deja contractul: bonusuri de 1,7 milioane €!
Leo Grozavu

1,2 milioane euro pentru noul antrenor al lui CFR Cluj dacă ajunge în grupele UCL!

Pe axa Sepsi – CFR, cheia în privința lui Grozavu va sta, probabil, în garanțiile pe care le va primi în materie de jucători. E vorba despre perspectiva profesională de a trece la nivelul următor fie la Sf. Gheorghe prin implicarea directă la titlu, pe un stadion nou, fie la Cluj, unde provocarea unui al cincilea campionat consecutiv e imensă, la fel ca pofta de a urca spre primăvara europeană.

În plus, CFR ar fi gata să-i ofere lui Leo un salariu de 18.000 de euro pe lună, cu 3.000 de euro peste ceea ce a avut Iordănescu jr. De asemenea, ar mai fi în plus 500.000 de euro pentru titlu și încă 1,2 milioane de euro dacă duce echipa în grupele UCL, obiectiv însă foarte greu de atins. 

Sepsi îi propune o mărire de la 10.000 euro pe lună la 12.000 euro și bonusuri de performanță mai discrete, dar și stabilitate, susținere totală, mână liberă și continuitatea unui proiect curajos, care a început să dea roade. 

Îmi termin contractul. Am o clauză care spune că, în funcție de performanțele obținute, pot continua. Eu îmi doresc să merg mai departe, însă vom vedea. Am găsit un loc unde e liniște, am condiții foarte bune, un staff profesionist, lucrez cu jucători de calitate. Asta nu înseamnă că nu vreau mai mult sau că nu-mi doresc într-un viitor apropiat să mă bat pentru obiective îndrăznețe.
Leo Grozavu, la "Digi Sport Special", 11 mai

CFR Cluj, campioana României

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Ce stă în spatele hegemoniei CFR Cluj? Comparație uluitoare cu rivala FCSB

„Când iei titlul și cu FCSB?” » Edi Iordănescu, răspuns surprinzător: „N-o să mă dezic niciodată de culorile roș-albastre”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
cj666
cj666  •  28 Mai 2021, 13:26
Postat de caoradea pe 27 Mai 2021, 20:28

Dc merge Mutu la CFR ocolesc Clujul , nu mai intru nici in oras.

Nu ced sa fie chiar atat de pe langa fotbal Nelutu... In fond nici el nu e ciobanu si nici Bilasco meme....

cj666
cj666  •  28 Mai 2021, 13:20
Postat de cadu pe 28 Mai 2021, 00:19

Ca tu esti vreun insider si stii ce se intampla in vestiarul CFR..

Nu stiu daca ai observat da mai nou clonele gigiste apar cu nume aparent reale. Da nu le duce mintea ca numele in Ardeal sunt un pic diferite de cele din regat-oltenia sau moldova. Asa ca din obisnuinta pe majoritatea ii cheama escu...

v1ad
v1ad  •  28 Mai 2021, 09:28
Postat de bodystyle74 pe 27 Mai 2021, 22:16

Grozavu nu este antrenor de cupe europene si nu stiu daca poate antrena avand ca obiectiv titlul. Cred ca doar petrescu poate sa-i duca in grupele CL si sa se lupte in acelasi timp si pt campionat.

CFR daca va castiga primele 2 tururi de CL, unde porneste ca favorita clara, are asigurate grupele Conference League. Orice tur in plus trecut in preliminarii ii asigura accesul in grupele unei competitii europene superioare. Parerea mea e ca indiferent de lot sau antrenor, CFR va juca pana la iarna in cupele europene, unde isi va asigura un buget suficient. De pe alta parte, ma tem ca in cazul celorlalte participante romanesti (in special Craiova, in cadere libera de vreo 2 luni) vom avea parte de cateva surprize foarte neplacute. Probabil si echipa de la barajul confernce va fi o dezamagire, indiferent de adversar.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close