FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALIST

Duckadam, lăsat perplex de „pariul” lui Rotaru: „Nu știu ce e cu băiatul ăsta. Nu merita convocat!”

Alexandru Ișfan nu a înscris de la transferul la CSU Craiova // foto: Imago Images
Alexandru Ișfan nu a înscris de la transferul la CSU Craiova // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 19:30 / Actualizat marti, 21 martie 2023 19:30

Fostul mare portar Helmut Duckadam (63 de ani) nu înțelege ce se întâmplă cu Alexandru Ișfan (23) de la transferul acestuia la CSU Craiova. Atacantul de bandă n-a înscris nici măcar un gol la echipa alb-albastră, dar a fost convocat la naționala U21.

Alexandru Ișfan, extremă dreapta, a înscris 4 goluri în acest sezon de campionat, toate în tricoul lui FC Argeș. De la transferul la Universitatea Craiova, consemnat în ianuarie, Ișfan nu a mai punctat deloc.

Chiar și așa, a fost convocat de Emil Săndoi la naționala U21 pentru meciurile amicale cu Portugalia și Germania, programate pe 24, respectiv 28 martie.

Convocare pe care Helmut Duckadam nu o consideră meritorie. Fostul portar nu înțelege cum de randamentul lui Ișfan s-a prăbușit de la transferul în Bănie.

Două vești MARI pentru clubul din Liga 1: undă verde pentru inaugurarea stadionului + „Infuzie” de 600.000 de euro!
NOUTĂȚI
Două vești MARI pentru clubul din Liga 1: undă verde pentru inaugurarea stadionului + „Infuzie” de 600.000 de euro!

Helmut Duckadam, despre Alexandru Ișfan: „Nu știu ce e cu băiatul ăsta”

„Nu s-a integrat deloc. Nu știu ce e cu băiatul ăsta, mi-a plăcut foarte mult în prima parte a campionatului, la Argeș, dar în ultima perioadă nu are realizări deloc. 

El trebuie să-și pună întrebări, să se întrebe ce se întâmplă cu el. Nu-mi dau seama de ce i-a scăzut randamentul atât de rău”, a precizat Duckadam la Playsport.

Duckadam consideră că nici David Miculescu, legitimat la FCSB, nu merita să fie chemat la U21: „Miculescu nu merita să fie acolo, cum nu merită nici Ișfan. Nu știu dacă vor juca”.

Dacă Ișfan a costat-o pe CSU Craiova 650.000 de euro, Miculescu a fost aproape de 3 ori mai costisitor. FCSB l-a cumpărat de la UTA cu 1,7 milioane de euro!

Lotul de la U21 e foarte bun, cel puțin pe hârtie. Care e problema dacă jucăm cu Portugalia și Germania? La un moment dat trebuie să jucăm și cu cei puternici. Am încredere în băieții ăștia, sunt foarte talentați, dar nu știu cât de omogeni sunt. 

- Helmut Duckadam

Interviu cu Alexandru Ișfan: „Eu m-am ținut și de școală. Îmi plăcea gramatica!”

Mai multe știri din Liga 1: 

Câți bani le trimite Viktor Orban celor de la Sepsi? Echipa din Sfântu Gheorghe șochează: venituri-record din Ungaria în 2022!

Panduru a dat de pământ cu un jucător de la CFR: „Chiar nu vezi că Petrescu vrea altceva de la tine? Te mai și superi când ești schimbat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dandana
dandana  •  22 Martie 2023, 08:18

Duck tată ce ai? Nu ți-ai luat pastilele de cap? Ai o vârstă, nu mai comenta tu despre copii ăștia dă-i superi. Deja sunt suficient de rău vorbiți de toți pe la TV, și ne întrebam de ce dispar. Pai dispar ca orice fac ei în ochii voștri nu sunt buni. Și ajung ei însăși sa creadă ca nu sunt bun. Bine că au tras aia de la Barcelona doar în tine sa aperi 11m sa se vorbească de tine. Ce *** chiar în halul ăsta? Lăsați copii sa fie însăși, lăsați sa crească încet asa cum este azi. De ce sunt asa? Pai uni copii poate nu ai un copil acasă să-i educe, alți nu au bani sa își ia echipamente dar sa de la cluburi sa între în fotbal. Dăm vina în FRF ca nu iasă fotbaliști, dar voi cei care comentați aiurea în presa distrugeți tot. Uitați-vă la Hagi care încearcă sa le dea încredere, dsr tu vi și dai cu vorbe jignitoare în fiecare copil. Nu ți-o fi rușine ca la vârsta ta sa faci asta? Lasă-l pe Rotaru ca are și ala probleme la cap, dar tu nu mai da în copii, lasă-i sa crească fără sa se gândească dacă este sau nu bun.. Suntem o țară de țâțe și barfitori care trăim din minciună și furat. Asta se vede în fotbalul nostru, și dacă nu schimbam asta copii ăștia nu vor creste. Ba sunt grași, ba sunt mici, ba sunt proști și alți din altă lume. Aveam un vecin Popescu care copil era atât de prost la fotbal ca nu-l alegea nimeni,. Dar după ani cine juca la la CFR Cluj și câștigă campionat? El cel care era prost, asa ca nu va mai dați voi cu părerea și lăsați copii sa crească fără sa se simtă inutili

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  22 Martie 2023, 08:06
Postat de deal1 pe 21 Martie 2023, 20:17

trebuie sa va dati seama ca selectia jucatorilor se face pe cumetrii, nepotisme si alte lucruri care nu au nimic in comun cu valoarea jucatorilor, sunt pe santierele de constructii din Europa muncitori care stiu mai mult fotbal decat cei convocati, dar pentru ca parintii lor nu le au putut cumpara locul sub umbrela unui antrenor au ales alte cai sa si castige o paine

Și credeai că VAR este ceva bun? Este doar ceva temporar care distruge fotbalul. Am văzut faze de faulturi hilare la care specialiști cer 11m și roșu în special la Craiova. După mine arbitru trebuie sa decidă ce și cum, el vede mai bine. Cum un portar atinge un jucător în careul lui și ăștia vor 11m, și cum *** picior se îndoaie celelalt când îl atinge pe altul. Bai este minune în România, cum foști mari arbitri și își dau cu părerea de faze care nu ai cum sa dai nimic. Foști arbitri dacă au fost uitați vin și își dau cu părerea, dar știți care este faza, băi ii distrug pe cei tineri. Regulile s-au mai schimbat, lumea a evoluat. Dar câteodată ma întreb cum era în meci la ei, era făcut praf și pulbere. Steaua trebuia sa primească 11m și Craiova nu. Deja le-a rămas în reflex asta, ei trăiesc în ani 80 când steaua, Dinamo trebuiau avantajate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigimarga2
gigimarga2  •  22 Martie 2023, 07:16

Pai Sandoi, nu este craiovean. De când ,,plânge " si el dupa o numire la ,,rotari" ca de ,,mititei" îi este silă. Deci terenul trebuie pregatit ca Rotaru trebuie sa si recupereze investitia dupa ce îl trece pe Istfan pe la ,,vopsitoria" tricoloră

Vezi toate comentariile (5)
Comentează