FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam a spus câți bani a câștigat în perioada în care a fost președinte de imagine la FCSB: „M-a ajutat foarte mult”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2023 19:05 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 20:30

Helmut Duckadam (64 de ani) a anunțat cât a câștigat în cei 10 ani în care a fost președinte de imagine la FCSB. „Eroul de la Sevilla” a fost foarte mulțumit de primul salariu, în valoare de 4.000 de euro.

Helmut Duckadam a fost președintele de imagine al roș-albaștrilor între anii 2010 și 2020. Fostul mare portar a mărturisit că a încasat între 200.000 și 300.000 de euro în această perioadă. Primul său salariu în calitate de președinte de imagine a fost de 4.000 de euro. Ulterior, remunerația i-a fost scăzută.

Tremură FCSB? » 3 informații îngrijorătoare pentru roș-albaștri
FCSB - U CLUJ
Tremură FCSB? » 3 informații îngrijorătoare pentru roș-albaștri

Cu banii strânși în funcția onorifică, legenda a reușit să cumpere o casă în Domnești, în care locuiește și în momentul de față.

Helmut Duckadam: „Când am auzit 4.000 de euro, am zis «Dumnezeu să vă dea sănătate»”

„Când am venit în 2010, am întrebat, pentru că veneam și pe mai puțin, cât îmi dă pe lună, că o să mă întrebe soția «Dacă te duci la Steaua, ce salariu o să ai»?

Dânsul a propus atunci 4.000 de euro. Când am auzit 4.000 de euro, am zis «Dumnezeu să vă dea sănătate». Am plecat frumos acasă, foarte mulțumit. Cât am câștigat, cred că a făcut dânsul socoteala la un moment dat. Nu știu, 200.000, 300.000 în 10 ani.

Gigi Becali are un stil al lui. Nu te dă afară, îți dai singur demisia. M-a ajutat foarte mult. Datorită lui, cu banii pe care i-am obținut... Eu sunt strângător, am reușit să pun ban pe ban și cu o proprietate pe care a avut-o soția am reușit să cumpărăm această casă din Domnești în care stăm”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Digi Sport.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Horațiu Moldovan a greșit la gol, dar a aruncat vina pe un coechipier: „A dat pe lângă minge” » Contrazis imediat de Duckadam
HERMANNSTADT - RAPID 1-1
Horațiu Moldovan a greșit la gol, dar a aruncat vina pe un coechipier: „A dat pe lângă minge” » Contrazis imediat de Duckadam
CS Dinamo dezvăluie ce se va întâmpla cu Dănuț Lupu după condamnare
CS DINAMO
CS Dinamo dezvăluie ce se va întâmpla cu Dănuț Lupu după condamnare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  02 Octombrie 2023, 22:20

Acum stim cat a costat demnitatea lui Duckadam.

Danpinalty
Danpinalty  •  02 Octombrie 2023, 20:44

Bufonii aia care delapideaza bugetul ministerului apararii cu cat l-au ajut pe acest om care ne-a adus cupa campionilor europeni, intreb pentru un prieten? Erau mai importanti Oprita, Ogararu si Talpan, no? *** aia 200 din tribune si de la comentariile pe gsp stiu macar cine e acest individ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează