FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - RAPID 1-1

FOTO Horațiu Moldovan a greșit la gol, dar a aruncat vina pe un coechipier: „A dat pe lângă minge” » Contrazis imediat de Duckadam

Horațiu Moldovan/ foto Imago Images
Horațiu Moldovan/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 14:34 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 15:30

Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, a greșit la golul marcat de Hermannstadt în remiza de la Sibiu, scor 1-1. Imediat după meci, el a dat vina pe coechipierul Albion Rrahmani.

După un corner bătut scurt, Butean a ajuns în poziție de șut. A tras din unghi, mingea a trecut peste piciorul lui Rrahmani, care a încercat să intervină, și l-a surprins pe Moldovan. Portarul a respins în față, iar Găman a marcat din apropiere.

Gafa lui Moldovan în Hermannstadt - Rapid
Gafa lui Moldovan în Hermannstadt - Rapid
Gafa lui Moldovan în Hermannstadt - Rapid
Gafa lui Moldovan în Hermannstadt - Rapid
Gafa lui Moldovan în Hermannstadt - Rapid

Horațiu Moldovan a greșit la gol, dar a aruncat vina pe un coechipier: „Rrahmani a dat pe lângă minge”

„Am avut un meci foarte dificil. Am întâlnit o echipă bună și cred că e un rezultat echitabil. Noi nu am făcut un joc foarte strălucit, ne gândim la următorul meci. Nu avem timp să ne plângem. Nu știu să spun acum la cald, nu am analizat nimic, m-am uitat doar la unele faze. A dat Rrahmani pe lângă minge și nu am mai putut interveni mai bine.

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?
REACȚIE
Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

Dacă vrem să ne batem acolo sus, trebuie să arătăm la fel, indiferent unde jucăm. Sunt încrezător că această echipă se va bate la titlu, cred că bătălia finală se va da în play-off”, a declarat Moldovan după meci, la Digi Sport.

Helmut Duckadam: „E greșeala lui Moldovan”

Duckadam nu a fost de acord cu Moldovan și consideră că portarul Rapidului e vinovat la gol

„A fost vina lui. Trebuia să încerce să prindă mingea, era pe el, chiar dacă a văzut-o târziu. A respins-o direct în față. E greșeala lui”, a declarat Duckadam, conform sursei menționate.

Citește și:

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală! Fostul fotbalist nu se află în țară
ÎNCHISOARE
Dănuț Lupu, dat în urmărire generală! Fostul fotbalist nu se află în țară
UEFA scoate la vânzare bilete pentru EURO 2024 » Cum pot fanii să le achiziționeze
BILETE
UEFA scoate la vânzare bilete pentru EURO 2024 » Cum pot fanii să le achiziționeze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Sng955
Sng955  •  07 Octombrie 2023, 08:57

De 3 meciuri Bergodi joaca cu Fushu ...un jucător de liga a treia, fără sa aibă habar de regulile simple învățate pe vremea junioratului, de ai impresia ca și.a blocat mintea pe el. Cat privește Rahmani, este nevoie lângă el de un al doilea vârf...

fabulos
fabulos  •  02 Octombrie 2023, 17:53

Portar bunicel dar cam multe greseli personale. Nu stiu cat o sa mai dea vina pe varsta sau pe alte aspecte ale jocului. Are nevoie de constanta altfel se pierde.

demostene1
demostene1  •  02 Octombrie 2023, 17:11

pai unde e vina lui daca mingea a fost mascata? doar nu e portar de premier league, daca era juca acolo deja, pentru nivelul ligii 1 e portar bun, dar asta e nivelul, nu apara mingi deviate sau mascate

Vezi toate comentariile (7)
Comentează