FOTBAL  »  Superliga  »  CS DINAMO

EXCLUSIV CS Dinamo dezvăluie ce se va întâmpla cu Dănuț Lupu după condamnare

Articol de , - Publicat luni, 02 octombrie 2023 16:52 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 17:03

Dănuț Lupu (56 de ani) va rămâne fără contractul pe care-l avea la CS Dinamo, clubul susținut de Ministerul de Interne, după ce a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru că a condus fără permis.

Fostul jucător de la Dinamo și Rapid activa la clubul din Liga a 3-a, acolo unde ocupa de mai mulți ani funcția de manager. Acum, clubul a anunțat că va pune capăt contractului cu el.

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?
REACȚIE
Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

CS Dinamo va rupe contractul cu Dănuț Lupu după condamnare

„Contractul domnului Dănuț Lupu va înceta de drept deoarece el nu mai poate presta activitatea stipulată în contract. 

Nu facem alte comentarii, deoarece este o problemă pe care o are în viața privată, nu este legată de activitatea din cadrul clubului Dinamo”, a spus CS Dinamo, prin intermediul purtătorului de cuvânt Sandu Enciu.

„Dinamo mai mult ca sigur îmi va rezilia contractul. Și acolo am foarte mulți prieteni pe care îi cam încurcam”, a spus Dănuț Lupu, la Fanatik, în această dimineață.

Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Dacă justiția română m-a considerat vinovat, atunci sunt vinovat. Asta e viața. Ce vrei să facem? Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin, dar așa... Ce vrei să facem? Nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut... Doar m-am dus la spital. Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

- Dănuț Lupu

VIDEO Dănuț Lupu povestește un episod tulburător din penitenciar: „Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital!”

Citește și: 

Cum a reacționat Mircea Lucescu după ce a aflat de condamnarea lui Dănuț Lupu: „A fost tot timpul, dar nu a omorât pe nimeni”

Gigi Becali, anunț surpriză după condamnarea lui Dănuț Lupu: „Îl angajez eu la FCSB”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
Trotsky
Trotsky  •  02 Octombrie 2023, 17:52

Adică asta voia sa conducă secția de fotbal din garsoniera confort III din Rahova? "Prieteni"? Stai jos, nota 3!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează