FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Cum a reacționat Mircea Lucescu după ce a aflat de condamnarea lui Dănuț Lupu: „Nu a omorât pe nimeni”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 16:19 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 16:58

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a reacționat după ce Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că condus fără permis valabil.

Reacția tehnicianului care a lucrat cu Dănuț Lupu la Dinamo, Brescia și Rapid a fost dezvăluită de jurnalistul Daniel Nanu, pe contul său de Facebook.

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?
REACȚIE
Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

Cum a reacționat Mircea Lucescu, după condamnarea lui Dănuț Lupu

„Mircea Lucescu are vocea joasă, aproape plânge în telefon. «Cum s-a întâmplat? Nu pot să cred. Nu a omorât pe nimeni. Sigur, Dan a fost tot timpul un nebun... Sunt atâtea cazuri mult mai grave. 

Nu am fost de acord nici cu condamnarea lui Gică Popescu... Oameni care au făcut cinste acestei țări. Ii transmit să fie puternic și sunt convins că o să fie puternic!»”, a scris Daniel Nanu pe Facebook.

„Am vorbit cu nea Mircea. Ce să-mi zică? În afară să mă îmbărbăteze și să spună că nu îi vine să creadă, ce altceva să îmi spună?”, a spus Dănuț Lupu la Fanatik, despre discuția cu Mircea Lucescu.

Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Dacă justiția română m-a considerat vinovat, atunci sunt vinovat. Asta e viața. Ce vrei să facem? Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin, dar așa... Ce vrei să facem? Nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut... Doar m-am dus la spital. Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

- Dănuț Lupu

VIDEO Dănuț Lupu povestește un episod tulburător din penitenciar: „Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital!”

Citește și: 

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală! Fostul fotbalist nu se află în țară

Gigi Becali, anunț surpriză după condamnarea lui Dănuț Lupu: „Îl angajez eu la FCSB”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  02 Octombrie 2023, 17:25

Hai bre Lupule, take it like a man. Nu credeam sa spun asta vreodata: uite la Giovanni.

Nae_4774
Nae_4774  •  02 Octombrie 2023, 17:21

Toți cei care au o mică legătură, chiar nesemnificativă profesional, cu Internele consideră că pot încălca legile " dacă nu au omorât pe nimeni". Vă dați seama ce au în cap lucrătorii activi și șefii lor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează