FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Helmut Duckadam nu exclude o revenire a lui Eugen Neagoe la CS Universitatea Craiova: „În România nimic nu este imposibil”

Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam (64 de ani), a analizat plecarea antrenorului Laurențiu Reghecampf (48 de ani) de la CS Universitatea Craiova în Arabia Saudită, la Al Tai.
Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam (64 de ani), a analizat plecarea antrenorului Laurențiu Reghecampf (48 de ani) de la CS Universitatea Craiova în Arabia Saudită, la Al Tai.

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 07:45 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 08:54

Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam (64 de ani), a vorbit despre plecarea antrenorului Laurențiu Reghecampf (48 de ani) de la CS Universitatea Craiova în Arabia Saudită, la Al Tai. 

După mai puțin de două luni de la revenirea la CS Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a părăsit gruparea din Bănie, întrucât formația Al Tai, din prima ligă saudită, i-a plătit clauza de reziliere cifrată la 300.000 de euro. 

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”
FCSB
Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Helmut Duckadam, fostul portar al Stelei și fostul președinte de onoare al lui FCSB, crede că în spatele plecării lui Reghecampf de la Craiova stau mai multe cauze și că tehnicianul probabil a considerat că nu se poate bate la campionat cu actualul lot pe care formația olteană îl are. 

Helmut Duckadam, despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la CSU Craiova: „Te surprinde”

„În primă fază te surprinde plecarea lui Reghecampf. M-am gândit că a venit cu un proiect aici, la Craiova, şi că îşi doreşte să caştige campionatul. 

Dar, dacă a venit această ofertă foarte bună pentru el şi probabil mai sunt şi alte dedesubturi pe care nu le ştim noi... Probabil că nici lotul nu-i conferă siguranţa că poate să caştige campionatul.

Nu ştiu dacă e neapărat tipic românesc, dar cred că şi în alte părţi s-au întâmplat asemenea lucruri. Oferta e bună. S-au mai văzut la noi antrenori care au stat un an, o jumătate de an şi au plecat la prima ofertă bună. 

Din păcate, suntem în era în care dorim să facem repede foarte mulţi bani şi atunci profităm de asemenea ocazii”, a punctat Helmut Duckadam, conform Orange Sport. 

Helmut Duckadam: „Nu este imposibil ca Eugen Neagoe să revină la Craiova”

„Eroul de la Sevilla” nu exclude o revenire a lui Eugen Neagoe (56 de ani) pe banca oltenilor. „Geană” a plecat de la CS Universitatea Craiova după două etape scurse din acest sezon, 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul Galați. 

Despre această variantă a vorbit zilele trecute Sorin Cârțu, fostul președinte al clubului. 

„Mi-e greu să cred că Neagoe s-ar întoarce după ce a fost dat afară. Dar în România nimic nu este imposibil. Se poate şi acest lucru”, a mai spus Helmut Duckadam, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Cum a spart Helmut Duckadam greva șoferilor de autobuz

Citește și: 

Mihai Stoica n-a digerat declarațiile lui Mandorlini: „Crede că el a inventat șmecheria. E o sfidare și o diversiune!”

Fotbalistul crescut de Hamburg, la a treia echipă din SuperLiga » A fost prezentat de UTA, deși nu a mai jucat de 11 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  20 Septembrie 2023, 10:38

Iar dacă Papură s-a întors s-a dus dracu totul în tribune. Papură trebuie sa vină antrenor când nu va mai fi Rotaru la Craiova. Ce a greșit el era lipsa de implicare în a cere jucători unde trebuie, și se mulțumea doar să fie antrenor la Craiova. Iar asta nu se face niciodată. Și este timpul sa aducem un străin cu calitate dacă vrem ceva la Craiova, unul care sa nu accepte ce a făcut rotaru cu Reghe. Să-și aducă staful lui, sa facă ce vrea cu echipa și sa aibă un contract beton sa nu-l mai dea nimeni afară. Și trebuie sa nu-l mai plângem pe Reghe, probabil a vrut să se răzbune pe Craiova pentru ca l-au dat afară. Despre Neagoe ar trebui să-l trimitem la mititelu și asa erau în tratative

dandana
dandana  •  20 Septembrie 2023, 10:32

Și încercat norocul și nu a mers. De ce să-l aducă înapoi pe el care nu are fler de antrenor mare. Este bun doar la supraviețuire, chiar este limitat. Poate este timpul sa aducă un antrenor care sa și fie iubit în Craiova, poate craioveanu trebuie adus sa învețe ca să rămână antrenor. Până la urmă dacă lăsăm în spate totul, nici Reghe nu este mare antrenor. Avea dreptate și Anamaria, dă bir cu fugiți când nu ii merge bine. La Craiova nu mai are ce căuta vreodată, nu faci asta. Vorbești cu Arabi și le spui ca mergi în iarnă, măi încerci sa fi om și nu nesimțit. Dar și Rotaru l-a gonit cu minciuni că-i aduce jucători dar nu aduce nimic. După mine ar trebui chemat Rădoi înapoi și lăsat sa își facă treaba. S-a văzut ca atunci când preferați lui Rotaru nu joacă, Craiova poate face ceva bun. Din Bairam, Ivan sau Markovici trebuie sa joace în meci doar unul din ei. Până nu își fac treaba cu adevărat, nu este loc în echipă pentru ei. Nu trebuie sa te plângi, și sa te adaptezi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează