FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Helmut Duckadam laudă noul transfer al Rapidului: „O afacere excepțională!”

Marian Aioani
Marian Aioani

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 14:00 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 14:30

Helmut Duckadam (64 de ani), a comentat transferul lui Marian Aioani (24) de la Farul la Rapid și este de părere că giuleștenii au făcut o afarere excelentă. 

Rapid și Farul au bătut palma pentru transferul portarului Marian Aioani. După ce l-au dat pe Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, pentru 800.000 de euro, giuleștenii și-au găsit înlocuitor în curtea lui Gică Hagi. 

Gică Hagi pierde bani în urma vânzării lui Marian Aioani la Rapid » Cine pune mâna pe 15% din sumă
TRANSFER
Gică Hagi pierde bani în urma vânzării lui Marian Aioani la Rapid » Cine pune mâna pe 15% din sumă

Clubul alb-vișiniu va achita 400.000 de euro pentru echipa lui Gică Hagi, care va păstra și 20% dintr-un viitor transfer. Duckadam a comentat această mutare și e de părere că Aioani este o pierdere pentru Farul și un mare câștig pentru Rapid. 

Duckadam: „E o șansă uriașă pentru Aioani”

„E o pierdere pentru Farul Constanța. Dacă Rapid îl ia pe Aioani face o mare afacerere. E un portar cu experiență, un portar care a câștigat campionatul, care a jucat aporoape meci de meci. 

E o șansă pentru el și o oportunitate uriașă dacă reușesc să-l ia. La suma asta e o afacere excepțională. Dacă atât costă (n.r. 400.000 de euro) atunci să-l ia de ieri! (n.r. - râde)”, a declarat Helmut Duckadam pentru GSP. 

Marian Aioani, transferat de Rapid

Portarul va semna un contract pe 3 ani și jumătate cu giuleștenii. Acesta va ajunge în scurt timp la București, pentru a face vizita și a semna actele, iar foarte probabil va fi portarul titular în meciul cu Dinamo (sâmbătă, 27 ianuarie, 20:00).

Crescut de Chindia, Aioani a ajuns la Farul în vara lui 2021. Atunci, Hagi îi trimitea la Târgoviște pe Căbuz, Căpușă, Dulca și Paul Iacob. Ultimul fiind acum la Rapid.

Aioani, care măsoară 1,87 m, a bifat 27 de meciuri în acest sezon la Farul, încasând 36 de goluri. La Rapid se va duela pentru postul de titular cu Virgil Drăghia (33 de ani).

1.500.000 de euroe cota lui Marian Aioani, potrivit transfermarkt

Citește și alte știri din Liga 1: 

Verdict categoric: „FCSB mai poate pierde acest titlu doar dacă nu se mai prezintă la meciuri!”
FCSB
Verdict categoric: „FCSB mai poate pierde acest titlu doar dacă nu se mai prezintă la meciuri!”
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”
FCSB
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gigimarga2
gigimarga2  •  23 Ianuarie 2024, 16:13

L am vazut des pe Aioani si calitatea cea mai pregnanta pe care am remarcat -o la el este BULANUL. De cele mai multe ori când gresea ,scapa netaxat. E si asta o calitate , nu ? Sa vedem daca l sepasește la bulan pe Moldovan. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  23 Ianuarie 2024, 14:59

De-asta mi-era cel mai teamă, de-aseară-mi fac cruciță cu limba-n ceru' gurii și mă rog la marele Manitu, zic - „bă, nu cumva să-l laude Duck Addams pe-ăsta micu', că se duce șandramaua de râpă din primu' minut...” Deci dac-a zis fosta cârpă a păstorului ceva de bine despre Aioani, parcă văd că se zborșește marea speranță a buturilor fix acu', când e mai mare nevoie de siguranță pe linia porții, având în vedere ce vraiște e în fața ei...

emil1986
emil1986  •  23 Ianuarie 2024, 14:46

O sa para ciudat ce spun acum, dar Aioani este peste gloaba de Moldovan. Nu glumesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează