FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu e menajat, după ce l-a criticat pe Iordănescu: „Se vede că se plictisește, îl deranjează”

Gigi Becali // FOTO: Imago
Gigi Becali // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 20:51 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 22:08

Deși FCSB merge foarte bine în această perioadă (7 victorii și un egal), Gigi Becali a criticat dur echipa după 0-0 cu FC Voluntari.

Patronul roș-albaștrilor s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de formația antrenată de Edi Iordănescu și de faptul că nu se poate implica la echipă, din cauza clauzelor din contractul antrenorului, spunând că din vară va reveni la vechile obiceiuri, dacă Edi va pleca. 

Primul nume din fotbal care îi ia apărarea lui Gigi Becali după răbufnirea la adresa lui Iordănescu: „Gigi are dreptate aici. Echipa nu joacă nimic”
FCSB
Primul nume din fotbal care îi ia apărarea lui Gigi Becali după răbufnirea la adresa lui Iordănescu: „Gigi are dreptate aici. Echipa nu joacă nimic”

Helmuth Duckadam comentează situația de la FCSB: „Gigi Becali se plictisește”

Fostul președinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam a comentat ieșirea publică a lui Becali și l-a criticat pe acesta.

„Nu cred că va mai merge mult. Se vede că patronul se plictisește. Chiar dacă a promis și în contract că nu se băga la echipă, asta-l deranjează.

Dreptate are și Gigi Becali când spune că jocul a fost slab. A fost foarte slab jocul cu Voluntari. E foarte greu. Foarte mulți jucători au avut COVID și au stat 14 zile. Ai nevoie de trei săptămâni să revii la o formă acceptabilă.

S-a văzut la Popescu, după primul sprint n-a mai putut alerga. A vrut să vină înapoi, dar, efectiv, s-a sufocat, nu mai putea”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

Nu e diferență mare de puncte față de CFR Cluj, dar e diferență de joc. La CFR văd automatisme, trasee, posesie. La noi se joacă haotic. Nu zic de Edi, nu știu cine... E haotic la noi. Fiecare joacă ce-i place. Nu mă bag. Nu am ce să fac. Am mai pierdut un an. Așa cred eu. Alea 7 victorii le-am obținut noi? Alea le-a dat Dumnezeu.

Eu nu am diplomație. Jucăm haotic. Fiecare face ce vrea, driblează când are mingea. Dar nu stau acum să mă supăr de la fotbal. Nu mă mai interesează. Dai bani și vezi cum joacă... Ce a jucat CFR cu Voluntari și ce am jucat noi cu Voluntari? CFR i-a distrus, iar pe noi ne-a distrus Voluntari. CFR ține mingea, iar noi nu. CFR joacă fotbal, dar noi nu. Nu sunt multe puncte diferență, dar nu văd perspectivă la noi. Nu se joacă fotbal! Nu văd! Noi luam bătaie înainte, dar era mingea la noi. Eram mulțumit.

Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu. Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteza a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă.

Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Nu se poate la mine să vină unul să ia bani, să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă 
– Gigi Becali, luni, la ProX

Concluzia e clară: Gigi are dreptate! 

Ceea ce susține patronul FCSB e confirmat de 3 analize, pe care GSP le face tocmai pentru a demonstra dacă afirmațiile patronului sunt sau nu acoperite de realitate;

  • în perioada cu Edward antrenor, ultimele 10 etape, FCSB e tot pe locul 2
  • în punctajul realizat doar cu echipele pe care Iordănescu le-a întâlnit, CFR a realizat cu 30% mai multe puncte
  • luând ca reper disputa cu Voluntari, CFR câștigă autoritar duelul cu FCSB

Citește și:

Concluzia e clară: Gigi are dreptate! Disputa pe care Iordănescu Jr. o pierde fără comentarii

Iordănescu e apărat, după ultimele critici ale patronului: „Edi probabil vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  10 Noiembrie 2021, 15:22

Când vezi că zilnic în emisiunile sportive ale unui canal de sport (D..I)se discută despre Dinamo(nu am nimic împotriva acestei echipe) mai mult decât merită,față de alte echipe merituoase,te duce cu gândul că totul se face la comandă.

paolo13
paolo13  •  10 Noiembrie 2021, 05:10

Ati "creat" pana acum 4 "știri" din același conținut! Ati inversat paragrafele, dar continutul este același. Epigonilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează