FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Helmuth Duckadam pune sare pe rana celor de la FCSB: "E inexplicabil! Nu există nicio scuză!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 12:11

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, se alătură celor care critică pregătirea fizică a formației lui Nicolae Dică.

"E inadmisibil ca în repriza a 2-a să pierdem 4 puncte. E inexplicabil. Am condus și cu Botoșani, și cu CFR Cluj. E o problemă care trebuie analizată de cei de lângă echipă. Eu nu mă bag în aceste probleme. Alții hotărăsc.

Anul acesta nu există nicio scuză să nu luăm campionatul. Avem avantajul că nu mai jucăm meciuri în cupele europene.

În perioada lui Reghecampf erau meciuri în care jucam slab, dar în ultimele minute reușeam să facem un pressing agresiv și să câștigăm în minutele de final datorită prospețimii. A fost o experiență interesantă cu Neubert", a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

"Dacă vorbim de partea fizică, e adevărat. Nu avem energie, putere. Să facă MM, să facă Dică, să facă preparatorii ceva! Eu sunt doctor?! Nu pot face asta.  L-am întrebat pe MM care e situația. El zice că nu e adevărat, a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa" Gigi Becali

  • Conform site-ului oficial, de pregătirea fizică a steliștilor se ocupă Marian Lupu și Horia Codorean (ambii preparatori fizici) și Ovidiu Kurti (kinetoterapeut).

Vezi și: I-a trecut pe lista premianților » "Joacă foarte bine, ca ceasul, acolo nu avem emoții" » Becali dezvăluie o discuție cu MM: "L-am întrebat unde găsim noi jucătorii ăștia"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  17 Septembrie 2018, 14:27
Postat de adi2008 pe 17 Septembrie 2018, 12:27

Becali, Dica si MM. Mam'mare, Mamitica si Tanti Mita.

PERFECT rezumat ! ... (Tocmai au scăpat de Goe, trimiţându-l în vacanţă la Giurgiu).

stelbz
stelbz  •  17 Septembrie 2018, 13:11

FCSB nu are mijlocasi centrali. Ba are, dar sunt cei mai slabi de la echipele din Liga I. Pintilii este accidentat, sau este la sfarsit de cariera, dar restul ? Filip, Nedelcu, Popescu fara tehnica, fara forta, fara inteligenta de joc, lasand mai mereu spatii libere in fata aparatorilor centrali, plus toate pasele date la adversar. Nu mai spun ca jocul nu este legat, totul pare haotic. Cauza: antrenamente facute de mantuiala....

adi2008
adi2008  •  17 Septembrie 2018, 12:27

Becali, Dica si MM. Mam'mare, Mamitica si Tanti Mita.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează