FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA VS FCSB

CSA STEAUA VS FCSB // Helmuth Duckadam ripostează după ultima ispravă a lui Florin Talpan: „Să desființeze el tot! Şi Real Madrid, Ajax, Chelsea!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 18:12

Helmuth Duckadam, 60 de ani, președintele de imagine de la FCSB, a reacționat dur după ce Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a emis un comunicat către GSP, în care susținea faptul că echipa lui Gigi Becali nu are niciun trofeu în palmares din 2003 până-n prezent.

„Nu am înţeles nici eu nimic din povestea asta cu palmaresul. Sunt depăşit de situaţie. În momentul în care tu, CSA, nu mai ai echipă de fotbal, o cedezi practic, nu mai poţi să continui activitatea, după 13 ani în care nu ai avut activitate, ceri despăgubiri și ţi se aprobă?!

Înseamnă că din 2003 această echipa nu a existat, păi, ce e asta? Din 2003 până în prezent campionatul României a fost un fals, toate participările în 13 ani de zile în Europa au fost un fals, toată perioada asta a dispărut”, a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

„ne facem rău singuri”

Duckadam a vorbit și despre cum ar trebui stopat conflictul dintre cele două tabere: „Eu cred că se putea opri această nebunie, acest conflict, trebuia să fie o discuţie între Becali şi Ministrul Apărării,  de la început. Noi ne facem rău singuri, toată lumea ne percepe drept Steaua Bucureşti şi vine cineva care e colonel la Armata şi vrea să strice tot, toată istoria, toate meciurile europene.

Sunt foarte trist, văd că în ultimii ani ne autodistrugem, ne facem rău singuri, în loc să încercăm să păstrăm ce am obţinut de-a lungul timpului, noi ne distrugem singuri. Să desfiinţeze Talpan tot! Şi pe Real Madrid, pe Ajax, pe Chelsea. Lumea ne percepe ca Steaua Bucureşti!”.

Citește și:

Talpan, un nou atac la FCSB și Gigi Becali: „Nu are nici palmaresul din 2003 până acum! A intrat ilegal în Liga 1. FRF să ia măsuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
danbinci
danbinci  •  11 Iulie 2019, 20:18

Intelegeti-l pe om, mananca si el o bugata de paine de la Becali, si trebuie sa declare ce spune JJ. El asta a stiut sa faca dintodeauna, sa intinda mana. Singura lui performanta in fotbal a fost finala CCE din 1986, si pentru asta merita felicitari. In rest trebuie inteles, omul are nevoie si el de un venit.

demolarii
demolarii  •  11 Iulie 2019, 09:23

Un lucru a spus si Helmuth corect : ca e depasit de situatie. Pai, dupa logica lui, daca Becali vinde o masina, nu-l mai cheama Becali si cel care cumpara primeste numele. Poate Helmuth nu a aflat ca atunci cand vinzi o masina , poti pastra numerele de circulatie sau nu.....

ray51
ray51  •  11 Iulie 2019, 09:10

FCSB + CSA = STEAUA???

Vezi toate comentariile (33)
Comentează