FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmuth Duckadam se solidarizează cu Gigi Becali împotriva lui Adi Popa: „MM avea dreptate cu «ciorba reîncălzită». Ne-am încurcat reciproc”

Adi Popa nu mai e dorit la FCSB
Adi Popa nu mai e dorit la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 21:04

FCSB. Trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali - ba chiar umilit de finanțator în ultima intervenție televizată a acestuia - Adi Popa nu mai are susținerea niciunui om din club.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al vicecampioanei României, consideră că „repatrierea” mijlocașului de 31 de ani a fost o mutare greșită. 

MM Stoica avea dreptate cu «ciorba reîncălzită». L-ai dat de bun, nu trebuia să-l mai aduci înapoi. Știai că nu mai e acel Adi Popa care a plecat. Ne-am încurcat reciproc”, a spus Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Adi Popa, 7 trofee cu FCSB

Cumpărat de Gigi Becali de la Concorcia Chiajna în 2012, Adi Popa a fost o piesă importantă a echipei care a cucerit trei titluri la rând în Liga 1 în perioada 2012-2015. 

În primii 5 ani petrecuți la cel mai important club al României, „Motoreta” a reușit 20 de goluri în 137 de apariții în Liga 1. Popică a revenit la FCSB în vara lui 2019, sub formă de împrumut de la Reading. Evoluțiile lui n-au mai ajuns la nivelul pe care îl atinsese în precedenta experiență de la FCSB. În actualul sezon, Popa a reușit două goluri în 17 apariții în toate competițiile. 

Gigi Becali, atac la Adi Popa: „Plângăciosule, du-te la TAS!”

„Spunea Popa că se duce la TAS. De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane. Gnohere e afro-american, dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» Popică! 

Pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna. Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule! Să dea în judecată coronavirusul și să-i dea coronavirusul bani” - Gigi Becali

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, reacții deplasate la adresa propriilor jucători: „Plângăciosule, să-ți dea coronavirusul bani!” + „Afroafrancezul Gnohere a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» de la noi ”

Gigi Becali nu-i dă șanse lui Dinamo în semifinalele Cupei: „Îmi convine că am picat cu ei din două motive”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  11 Iunie 2020, 11:36

imi aduc aminte de Popa. 2015, finala Cupei Romaniei. FCSB cu U. Initial programata pe Cluj Arena. Dupa ce trofeul a devenit interesant pentru FCSB, meciul a fost mutat pe National Arena. Unde a existat doar galeria lui U. Dar sa revenim la Popa. A marcat in acest meci, impotriva echipei la care a jucat. S-a bucurat ca la o finala de CL, desi era clar ca U nu avea nici o sansa(si nici valoare ce-i drept). Dar Popa s-a simtit implinit. Nu merita sa imbrace tricoul alb negru. Pe cel al FCSB-ului da. Acum ii cade tencuiala acestui caracter. Si ramane ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago
saramago  •  11 Iunie 2020, 08:49

Duckadam îl aproba mai mereu pe MM Stoica. E păcat că un mare sportiv nu iese din cuvântul unui palavragiu. Altfel, MM s-a întors de vreo trei ori la Steaua /FCSB, dar pentru el nu se aplică povestea ciorbei reîncălzite.

mafa
mafa  •  11 Iunie 2020, 08:28

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează