LIGA 1  ·  FC HERMANNSTADT

Hermannstadt folosește drept cantonament un centru de carantină!

La hotelul utilzat drept cantonament de Hermannstadt pentru jucătorii lui Miriuță sunt cazate 48 de persoane aflate în carantină instituționalizată. Dar președintele Mureșan susține că are avizul DSP. +33 FOTO
La hotelul utilzat drept cantonament de Hermannstadt pentru jucătorii lui Miriuță sunt cazate 48 de persoane aflate în carantină instituționalizată. Dar președintele Mureșan susține că are avizul DSP.

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2020 16:57

La hotelul utilzat drept cantonament de Hermannstadt pentru jucătorii lui Miriuță sunt cazate 48 de persoane aflate în carantină instituționalizată. Dar președintele Mureșan susține că are avizul DSP.

Sibienii au trecut cu bine de testul COVID-19 și de marți se antrenează în grupuri de câte patru pe două terenuri. Suspiciuni a trezit însă faptul că și-au stabilit cartierul general tocmai într-un hotel, Apollo, desemnat de autoritățile locale drept „centru de carantină". Mai mult, până sâmbătă, ei împart locația cu 48 de persoane aflate acolo în carantină instituționalizată! 

Cu toate astea, președintele Iuliu Mureșan susține că n-ar fi nicio problemă. „Avem acceptul DSP. Hotelul e în formă de U, noi ocupăm o aripă, persoanele carantinate sunt în cealaltă. Nu folosim spații comune, nici măcar intrarea în hotel nu e comună. Băieții stau câte doi în cameră, iar mâncarea li se trimite sus cu liftul. Și personalul care-i deservește e diferit. Nici eu n-am intrat la ei", a punctat Muri, revenit ieri la Sibiu.

„Nu este niciun fel de problemă, am discutat și cu Direcția de Sănătate Publică, a fost inspecția de la DSP, ne-a făcut control” 
Sergiu Vilău, managerul Hotelului Apollo, pentru cotidianul Tribuna

FOTO Coronavirus prin ochii fotografilor din întreaga lume » Cele mai interesante cadre:

+34 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre Hermannstadt:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (1)
sibman  •  20 Mai 2020, 19:59

Ok si care este faza cu presedintele? Ii Muri sau vin moldovenii? Mi-e sila de zvonurile voastre. Pardon, de surse.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1