FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 0-1

HERMANNSTADT - CFR CLUJ 0-1 // Un șut, un gol, locul 1! Campioana României duce pragmatismul la un alt nivel + Clasamentul actualizat în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 12:53

CFR Cluj s-a impus cu greu în deplasarea cu FC Hermannstadt, scor 1-0, și a urcat provizoriu pe locul 1 în Liga 1.

Campioana României a fost inexistentă în primele 45 de minute ale duelului cu nou-promovata. Toni Conceicao a păstrat 4 dintre oamenii ofensivi, Costache, Ioniță, Mailat și Tambe, pe banca de rezerve, iar jocul în jumătatea adversă de teren a avut de suferit.

Cea mai mare șansă de gol a primei părți a venit în cel de-al doilea minut de prelungire. Arlauskis a avut o intervenție miraculoasă la șutul francezului Jordan N'Kololo. Atacantul sibienilor nu a lovit mingea în plin și i-a permis portarului campioanei să intervină cu un reflex spectaculos.

Tot sibienii au fost mai periculoși și după pauză. Tsomou a scăpat singurul cu Arlauskis în minutul 56, dar "centralul" Marcel Bârsan a întors total neinspirat faza, la un fault comis de CFR aproape de jumătatea terenului.

Golul a venit contrar cursului jocului. Ionuț Stoica a respins greșit o minge simplă. Djokovici a fost prompt la recuperare, a pasat din prima, cu capul, către George Țucudean, care a deschis scorul la primul șut pe poartă al "feroviarilor", în minutul 69. Hermannstadt a presat steril în ultimul sfert de oră, fără vreo șansă notabilă de gol.

CFR Cluj este liderul provizoriu al Ligii 1, cel puțin până la disputarea partidelor FCSB - Dunărea Călărași și Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș. Hermannstadt ocupă în acest moment poziția a 12-a, cea care la finalul sezonului te trimite la baraj.

Hermannstadt - CFR Cluj 0-1
A marcat: Țucudean '69

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

cfr cluij

Echipele de start

FC Hermannstadt:  Căbuz - Company, Mijuskovic, I. Stoica, Tătar - Dâlbea (cp), Antonov - Serediuc, Nkololo, Chalkiadakis - Tsoumou
Rezerve: 
R. Began - B. Rusu, I. Petrescu, C. Pamfile, Blănaru, Ali Vega, Dandea
Antrenor:
Alexandru Pelici

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Males, Moutinho - Omrani, Țucudean, Păun
Rezerve: Jesus Fernandez - Hoban, Mureșan, Ioniță, Mailat, Costache, Tambe
Antrenor: Toni Conceicao

Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Ciprian Danșa, Gabriel Bârjac // Rezervă: Cătălin Busi
Stadion: Tran-sil, Târgu Mureș

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  22 Septembrie 2018, 21:00
Postat de sibelius pe 22 Septembrie 2018, 20:13

Beto, Vointa Sibiu, Radu Petrescu.

Petrescu, craiova, becali. Tudor, cfr, becali... si putem continua la infinit

sibelius
sibelius  •  22 Septembrie 2018, 20:13
Postat de luisharcsa pe 22 Septembrie 2018, 18:28

Imi place ca aveti memorie selectiva ,voi ,sustinatorii lui el ciobandante.Uitati ca a mai fost o faza asemanatoare ,cand a fost oprit jucatorul CFR-ului pe motiv de offside,fara sa fi fost.

Beto, Vointa Sibiu, Radu Petrescu.

cj666
cj666  •  22 Septembrie 2018, 20:02
Postat de albanezulvesel pe 22 Septembrie 2018, 18:14

***

Poate televizorul meu nu receptioneaza in ordinea corecta, dar Barsan a fluierat si a intors faxza dupa ce m.tebenu stiu cum a sutat in Arla. A lasat avantaj si daca nu s-a fructificat a intors faza. Dae unii vad doar ce vor ei.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează