FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 1-0

Marius Măldărășanu, neînvins în Liga 1: „Sunt mai optimist ca niciodată de viitorul acestei echipe”

Marius Măldărășanu +5   FOTO
Marius Măldărășanu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 23:40 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 10:56

FC Hermannstadt a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și rămâne neînvinsă după primele 7 etape din Liga 1. Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a vorbit după succesul echipei sale.

Cu victoria în fața oltenilor, Hermannstadt a urcat pe locul 4 în Liga 1, fiind neînvinsă în acest sezon. Măldărășanu a vorbit despre modul în care a reușit să o „răpună” pe CSU Craiova. 

Ce cuvânt a folosit Mirel Rădoi pentru a descrie prestația Craiovei + Și-a pierdut răbdarea cu jucătorii: „Asta e mentalitate?”
Hermannstadt - CSU Craiova 1-0
Ce cuvânt a folosit Mirel Rădoi pentru a descrie prestația Craiovei + Și-a pierdut răbdarea cu jucătorii: „Asta e mentalitate?”

„Cea mai frumoasă victorie, ținând cont și de adversarul pe care l-am avut, dar în primul rând datorită contextului. Sincer, nu le-am zis nici băieților, nu am declarat nici la interviuri, dar chiar mi-a fost teamă de meciul ăsta. Poate mulți nu știu, nu au făcut decât un singur antrenament între meciul cu FCSB și cel din această seară. 

Știe toată lumea situația noastră financiară, i-am înțeles pe jucători, știu foarte bine ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi pierdut meciul. Știu cum gândește lumea, «Li s-au dat banii și acum nu mai vor să joace». Le-am zis că trebuie să ne autodepășim și asta au făcut. Chiar am avut o echipă puternică, mi-a părut rău pentru Mirel. 

I-am urat baftă. Au o dinamică bună, jucători care verticalizează, mijlocași care joacă între linii. A trebuit să blocăm spațiile, efortul a fost foarte mare și pe final mi-a fost frică că nu vom rezista ritmului jocului”, a declarat Măldărășanu la Orange Sport

Rezultatele obținute de Hemannstadt în acest sezon:

  • 3-0 vs. Mioveni (a)
  • 1-1 vs. Chindia (d)
  • 1-1 vs. FC Botoșani (a)
  • 2-1 vs. FC Voluntari (a)
  • 0-0 vs. Farul (d)
  • 2-2 vs. FCSB (d)
  • 1-0 vs. CSU Craiova (a)

Marius Măldărășanu: „Sunt mai optimist ca niciodată de viitorul acestei echipe”

Măldărășanu a vorbit și despre starea de spirit a echipei, după ce o parte din salariile restante au fost plătite.

„Se simte liniștea, sunt premise pozitive pe viitor. Problemele cele mai mari au fost în mintea jucătorilor, pentru că nu știau ce se va întâmpla. 

Își doreau să prindă un transfer dacă zvonurile care s-au tot vehiculat vizavi de un eventual faliment plecate chiar din oraș și mă bucur că nu sunt reale și că cei doi patroni au făcut tot posibilul ca să regleze câteva lucruri. Le-am zis jucătorilor că sunt mai optimist ca niciodată de viitorul acestei echipe”, a mai precizat antrenorul sibienilor.

VIDEO Golul lui Paraschiv, care a decis scoarta meciului Hermannstadt - CSU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Semnal de alarmă pentru una dintre „perlele” Ligii 1! E criticat și de antrenor: „A greșit la două goluri”

Situație dramatică la fosta campioană a României! A cerut amânarea următorului meci, după umilința de miercuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dandana
dandana  •  02 Septembrie 2022, 18:30

La ce stadion a fost și ce gazon, ma întreb cum FRF omologhează astfel de stadioane. Cred ca noi la școală când eram mici aveam gazon de 10 ori mai bun. Trebuie obligați sa facă investiți dacă vrei în liga 1-a. Ce a fost asta nu știu, ei au jucat un anti fotbal total, gazonul prost, foarte prost. Cum dracu sa joace Craiova pe un astfel de stadion, Kolici deja a ieșit accidentat. Și glumim pe seama acestor pățanii în loc sa facem ceva sa nu mai vedem astfel de condiții. Ma întreb dacă ploua 3 zile la rand cum este gazonul?

octavianus
octavianus  •  02 Septembrie 2022, 10:02

Nu vreau sa fiu gresit inteles, respect proiectul cu Mutu si ii urez sa aiba rezultate si sa -si duca pana la capat contractul, echipa arata bine si pare pe un drum bun, dar imi doresc ca urmatorul antrenor al Rapidului sa fie Maldarasanu, demonstreaza ca are valoare si cred ca nu mai trebuie sa spun ce a insemnat Marius pentru Rapid, personal il apreciez ca pe unul dintre cei mai buni jucatori pe care i-am vazut la Rapid......cam din 1970 ( de atunci ma duc pe Giulesti / Republicii...etc ) si pana azi. RESPECT MALDARASANU SI MULT SUCCES !! mai putin in meciul cu noi :)))) FZR si Doamne ajuta !

dorelus
dorelus  •  02 Septembrie 2022, 09:20

Bă, ziaristu lui peste 2-2 fu în deplasarea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează